Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ø 151 t/m Ø 200 cm tuintafels

Is uw tuin al helemaal klaar voor de zomer? Een ronde tuintafel met een diameter van 151 t/m 200 cm mag niet ontbreken in uw tuin of op uw terras! Van deze tuintafel kunt u namelijk handig gebruik maken als het BBQ seizoen weer aanbreekt en u vrienden en familie uitnodigt, voor een gezellig etentje in uw tuin. Op deze manier kunt u uw leven binnen inruilen voor het buitenleven. Om uw tuin of terras compleet te maken, kunt u uw tuintafel combineren met mooie diningstoelen of verstelbare stoelen. Kleed aan met tuinkussens naar uw smaak en uw tuin of terras is klaar voor het zomerseizoen.

Tuintafels van aluminium

Aluminium is een uitermate geschikt materiaal voor buitengebruik. Dit komt omdat aluminium een sterk materiaal is. Bij de Kees Smit Tuinmeubelen collectie, wordt aluminium zichtbaar en onzichtbaar gebruikt. Tevens kent aluminium de volgende voordelige eigenschappen:

  • Aluminium is gemakkelijk te reinigen;
  • Aluminium kan niet doorroesten;
  • Aluminium neemt de buitentemperatuur aan;
  • Aluminium is onderhoudsvriendelijk.

Het is erg prettig dat uw aluminium tuintafel gemakkelijk te reinigen is. Hiervoor heeft u enkel veel water, een beetje groene zeep en een zachte doek of borstel nodig. Bekijk voor meer informatie over het onderhoud van uw aluminium tuintafel onze blog over het onderhouden van aluminium tuinmeubelen.

Tuintafels van verschillende formaten

Naast Ø 151 t/m Ø 200 cm tuintafels vindt u in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen nog andere tuintafels van verschillende formaten. Zo is er voor elke gelegenheid een passende tafel beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld:

Uw tuintafel online bestellen

Uw zinnen gezet op de tuintafel die perfect in uw tuin of terras past? U kunt deze veilig, gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende tuintafels eerst in het echt te zien. U bent van harte welkom in één van onze showrooms waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan, om u te helpen bij het maken van voor u ,de juiste keuze. Zij kunnen u voorzien van een deskundig advies. De koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image