Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Oranje tuintafels

Oranje boven! Met een oranje tuintafel steelt u de show in uw tuin! Kees Smit Tuinmeubelen heeft diverse soorten oranje tuintafels in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan een oranje diningtafel of een oranje loungetafel. Deze oranje tuintafels hebben een goede kwaliteit en worden tegen de laagste prijs aangeboden.

Uitgelicht: oranje dining tafel

Oranje diningtafels hebben dezelfde hoogte als de eetkamertafel in huis. Hierdoor zijn de diningtafels uitermate geschikt om aan te eten of borrelen op een heerlijke zomeravond. Met een oranje diningtafel haalt u een opvallende, maar rustgevende kleur in uw tuin. Een oranje diningtafel is te combineren met elke soort stoel die Kees Smit Tuinmeubelen aanbiedt. Hierin zijn dus ontzettend veel combinaties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld uw oranje diningtafel combineren met een oranje diningstoel. Vindt u een oranje diningtafel in combinatie met een oranje diningstoel veel te gewaagd? Kijkt u dan eens naar een diningset in een neutralere kleur, zoals:

Kees Smit Tuinmeubelen helpt u graag bij het uitzoeken van uw perfecte (oranje) tuintafel en/of tuinstoelen. U kunt telefonisch of online contact opnemen met onze klantenservice of u kunt advies vragen in een van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar!

Makkelijk en snel bestellen

Heeft u de perfecte oranje tuintafel gevonden? Dan kunt U deze eenvoudig en snel bestellen via de website van Kees Smit Tuinmeubelen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image