Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gecoat metalen voetenbanken bij Kees Smit Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar een gecoat metalen voetenbank? Maak dan kennis met het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Hier vindt u verschillende voetenbanken waaronder gecoat metalen voetenbanken. Een voetenbank werkt multifunctioneel en is dus een ontzettend handig tuinmeubel. Ze zijn handig in gebruik en nemen weinig ruimte in beslag. Een compact tuinmeubel met vele functies!

Wat kan ik verwachten van een gecoat metalen voetenbank?

Gecoat metaal is een sterk materiaal. Het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Kenmerken voor gecoat metaal is dat het wat zwaarder in gewicht is. U haalt hiermee dus een stevig tuinmeubel in huis. Indien nodig kunt u uw gecoat metalen voetenbank schoonmaken met een sopje van lauwwarm water en groene zeep. Met een zachte borstel maakt u het meubel schoon.

Handige tips

Om lang te kunnen genieten van uw gecoat metalen voetenbank adviseren wij deze in de winterperiode op te bergen. Hiermee verlengt u de levensduur. Indien dit niet mogelijk is, kunt u het meubel in de winter buiten laten staan. Al onze tuinmeubelen zijn geschikt om buiten te overwinteren.

Indien u de voetenbank als bijzettafel gebruikt, adviseren wij vazen of andere decoratie tijdig te verplaatsen of eraf te halen. Hiermee voorkomt u vervelende plekken.

Kom langs bij Kees Smit Tuinmeubelen

In ons assortiment vindt u verschillende voetenbanken. Wij willen u graag helpen in uw zoektocht naar deze tuinartikelen. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. Daarnaast kunt u ook gezellig langskomen in één van onze vestigingen. In onze Experience Stores XXL wordt u met vakkundige adviezen verder geholpen.

Veilig online bestellen

Het is ook mogelijk om uw voetenbank in onze online shop te bestellen. Dit is gemakkelijk en veilig! Al onze tuinmeubelen kunnen wij leveren uit voorraad. Hierdoor heeft u binnen drie werkdagen uw tuinmeubel al thuis. Op al deze manieren maakt Kees Smit Tuinmeubelen uw zoektocht een stuk eenvoudiger.