Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Gecoat Metaal
 • MWH Universele voetenbank

  MWH Universele voetenbank

  Antraciet
  4

  79,-

  59,-

Gecoat metaal voetenbank

Lekker van uit uw tuinstoel eens relaxen met uw benen omhoog? Dan is een voetenbank van Kees Smit Tuinmeubelen ideaal voor u. Ontspannen met een goed boek, een hapje en een drankje en tegelijker tijd uw benen laten rusten. Kees Smit Tuinmeubelen heeft diverse modellen en materialen in het assortiment, waaronder gecoat metaal. Combineer een voetenbank met één van de vele loungesets uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen.

Eigenschappen van gecoat metalen voetenbank

Alle meubels die van metaal gemaakt zijn, hebben bij Kees Smit Tuinmeubelen een gecoate laag. Dit vergroot de duurzaamheid. Enkele redenen om voor gecoat metaal te kiezen zijn:

 • Gecoat metaal is sterk
 • Gecoat metaal is makkelijk te reinigen
 • Gecoat metaal is onderhoudsarm

U hoeft geen energie te steken in het onderhouden van gecoat metaal. Enkel en alleen in het reinigen ervan. Het reinigen van gecoat metaal is zeer eenvoudig, met groene zeep en een zachte doek is dit de beste manier. Gecoat metalen meubelen dienen niet afgedekt te worden als u er geen gebruik van maakt bijvoorbeeld in de wintermaanden. Dit wordt door Kees Smit Tuinmeubelen afgeraden omdat vocht onder een zeil voor verstikking kan zorgen en dit vervelende vlekken veroorzaakt. Kees Smit Tuinmeubelen heeft dit ondervonden door de jarenlange ervaring in diverse soorten tuinmeubelen. Meer handige onderhoudstips voor uw gecoat metalen voetenbank leest u op onze onderhoudsblog over gecoat metaal.

Mogelijkheden

Kees Smit Tuinmeubelen heeft meerdere producten in het assortiment van gecoat metaal zoals hippe bijzettafels, dining tuintafels, standenstoelen en zelfs een opbergbox voor uw tuinkussens.

Bestellen

U kunt de gecoat metalen voetenbank eenvoudig via de webshop bestellen en bij u thuis laten bezorgen of brengt u eens een bezoek aan één van onze showrooms. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image