Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gele voetenbanken

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruim assortiment gele voetenbanken. Een gele voetenbank gebruikt u om uw voeten en benen rust te geven, maar in no-time tovert u de voetenbank om tot een bijzettafel. Hiervoor plaatst u er een dienblad op. Kleedt het dienblad aan met leuke accessoires en natuurlijk zet u ook uw glaswerk hierop. Bekijk alle gele voetenbanken op de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen.

Andere gele tuinmeubelen

Ook voor andere gele tuinmeubelen kijkt u op de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen zoals:

Onderhoud van een gele wicker voetenbank

Om een gele wicker voetenbank te onderhouden maakt u enkel gebruik van lauwwarm water, groene zeep en een zachte borstel of doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of een hogedrukreiniger. Om de levensduur van de gele wicker voetenbank te verlengen, is het verstandig om de meubelen in de wintermaanden op te bergen. Laat u het wicker tuinmeubel in de winter buiten staan, let er dan op dat ze niet worden gebruikt gedurende deze koude periode. De lage temperaturen zorgen ervoor dat het kunststof verhardt, waardoor de vlechtdraad bij gebruik kan knappen. Dek de tuinmeubelen in zowel de winter als zomerperiode nooit af met een hoes of zeil. Hierdoor verstikt het en kunnen er vervelende vochtvlekken op de meubels ontstaan.

Bestel snel en gemakkelijk

Op de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruim aanbod aan gele voetenbanken. Er zit altijd een gele voetenbank tussen die aan uw wensen voldoet. Gevonden? Bestel hem dan snel en gemakkelijk. Ook in onze showrooms staan alle gele voetenbanken tentoongesteld.