1 product
 1. Giardo Malesco lounge voetenbank
  Giardo Malesco lounge voetenbank
  Oyster (incl. kussen)
  Aanbiedingsprijs 249,- Normale prijs 309,-
  U bespaart: 60,- (-19%)
1 product

Giardo voetenbanken

Ga voor één van de Giardo voetenbanken uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Een Giardo voetenbank geeft uw benen en voeten een aangename ontspanning. De Giardo voetenbanken zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale tinten. Heeft u de andere Giardo tuinmeubelen al bekeken? Ga snel naar de Giardo tuinsets of bekijk alle Giardo loungesets.

Wicker Giardo voetenbanken

De meeste Giardo voetenbanken zijn gemaakt van het materiaal wicker. Wicker is een andere benaming voor kunststof vlechtwerk. Wicker heeft een aantal eigenschappen. Enkele hiervan worden hieronder benoemd:

 • Wicker is sterk
 • Wicker is gemakkelijk te reinigen
 • Wicker is licht in gewicht
 • Wicker is onderhoudsarm

Kortom van een wicker Giardo voetenbank beleefd u (en natuurlijk uw benen en voeten) vele jaren plezier.

Liever een ander merk?

Een Giardo voetenbank niet wat u zoekt en heeft u liever een ander merk? Neemt u dan eens een kijkje bij alle andere te gekke merken, waaronder:

Bestel nu snel en gemakkelijk een Giardo voetenbank

Op de webwinkel van de Kees Smit Tuinmeubelen bestelt u nu snel en gemakkelijk uw favoriete Giardo voetenbank. Heeft u al eens een bezoek gebracht aan één van onze showrooms? U bent van harte welkom om het gehele assortiment te bekijken en uit te proberen. Ook voor een passend advies bent u hier aan het juiste adres.