4 resultaten
 1. Sunyard Veronica voetenbank
  Sunyard Veronica voetenbank
  Teak
  (8)
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 2. ROUGH-D lounge voetenbank 89x52,5cm
  ROUGH-D lounge voetenbank 89x52,5cm
  Old Teak Greywash (incl. kussen Thunder Taupe)
  309,- Normale prijs 379,-
  U bespaart: 70,- (-18%)
 3. ROUGH-D lounge voetenbank 89x52,5cm
  ROUGH-D lounge voetenbank 89x52,5cm
  Old Teak Greywash (incl. kussen Storm Sand)
  309,- Normale prijs 379,-
  U bespaart: 70,- (-18%)
 4. Sunyard Corby voetenbank (2 standen)
  Sunyard Corby voetenbank (2 standen)
  Teak
  (8)
  Aanbiedingsprijs 119,- Normale prijs 149,-
  U bespaart: 30,- (-20%)
4 resultaten

Vindt uw houten voetenbank bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Kees Smit Tuinmeubelen biedt allerlei houten voetenbanken aan. Deze houten voetenbanken zijn in diverse soorten en merken in ons ruime assortiment aanwezig. De houten voetenbanken zijn ook in verschillende kleuren bij Kees Smit Tuinmeubelen te koop. De houten voetenbanken zijn erg handig in gebruik. Even zin om uw benen te laten rusten? Zoekt u een extra tafeltje bij uw loungeset? Of bent u juist op zoek naar een extra zitplaats voor uw favoriete plekje in de tuin? Voor al deze opties zijn de voetenbanken van Kees Smit Tuinmeubelen helemaal geschikt! Bij ons bent u aan het goede adres!

Eigenschappen houten voetenbanken

Onze houten voetenbanken zijn erg handig in gebruik. Ze zijn erg stevig en stabiel. Daarnaast hebben deze voetenbanken nog een aantal andere kenmerken:

 • Zwaar
 • Sterk
 • Duurzaam
 • Natuurlijke uitstraling

De houten voetenbanken van Kees Smit Tuinmeubelen zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Dit komt omdat teakhout een vettige houtsoort is. Daarnaast groeit teak erg langzaam, hierdoor heeft het een fijne houtstructuur. Door diverse weersinvloeden gaat het hout vergrijzen.

Hoe maak ik mijn houten voetenbank schoon?

Kees Smit Tuinmeubelen adviseert houten voetenbanken schoon te maken door allereerst het teakhout flink nat te maken. Na b.v. een dag regen is het hout goed doorweekt en gaan de poriën openstaan. Pak vervolgens een emmer met lauw tot warm water. Los hierin een kopje keukenzout of soda op. Boen de houten voetenbank met een stevige borstel. Doe dit in de lengte richting van de houtnerf . Kijk voor meer onderhoudstips eens op onze onderhoudsblog over teak.