Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Oranje voetenbanken

Bent u op zoek naar een voetenbank in een fleurige kleur? Bekijkt u dan eens de oranje voetenbanken uit het grote assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Een unieke collectie oranje voetenbanken die u combineert met een leuk sierkussen om er een speelse twist aan te geven of plaats er een bijpassend dienblad op. Bekijk snel alle oranje voetenbanken op de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen.

Verschillende materiaalsoorten

De oranje voetenbanken zijn te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten waaronder:

Oranje aluminium voetenbanken

Ga voor één van de oranje aluminium voetenbanken van Kees Smit Tuinmeubelen. Aluminium heeft een aantal kenmerken waaronder:

  • Aluminium is sterk
  • Aluminium is gemakkelijk te reinigen
  • Aluminium is licht in gewicht
  • Aluminium is onderhoudsarm

U reinigt het aluminium gemakkelijk met water, groene zeep en een zachte borstel of doek. Voor meer handige onderhoudstips bekijkt u onze onderhoudsblog over aluminium. U beleeft veel plezier aan uw favoriete oranje aluminium voetenbank.

Bestellen

Bestel gemakkelijk en snel uw favoriete oranje voetenbank op de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen. Liever de oranje voetenbanken in het echt uitproberen? Komt u dan langs in één van onze showrooms. Ook voor ander tuinmeubilair bent u bij Kees Smit aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag en voorzien u van een deskundig en passend advies.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image