3 producten
 1. ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  Old Teak Greywash (Incl. kussen Woven Forest Green Outdoor)
  (1)
  229,- Normale prijs 279,-
  U bespaart: 50,- (-18%)
 2. ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  Old Teak Greywash (Incl. kussen Woven ROUGH Sand Outdoor)
  (1)
  229,- Normale prijs 279,-
  U bespaart: 50,- (-18%)
 3. ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  ROUGH-C lounge voetenbank 60x60cm
  Old Teak Greywash (Incl. kussen Woven ROUGH Grey Outdoor)
  (1)
  229,- Normale prijs 279,-
  U bespaart: 50,- (-18%)
3 producten

ROUGH voetenbanken

Stoer en robuust! Dat zijn de ROUGH voetenbanken uit het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Allemaal gemaakt van teakhout behandeld met een mooie greywash. Dit geeft die stoere en robuuste uitstraling aan de ROUGH voetenbanken. De ROUGH tuinmeubelen collectie bij Kees Smit Tuinmeubelen is uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Laat u verrassen door de veelzijdigheid en bekijk onder andere de ROUGH loungesets en de ROUGH tuinsets.

Nog meer ROUGH tuinmeubilair

Naast de ROUGH loungesets en de ROUGH tuinsets heeft Kees Smit Tuinmeubelen nog veel meer ROUGH tuinmeubilair in haar assortiment, waaronder:

Voor nog meer ROUGH tuinmeubilair bekijkt u snel de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen.

Onderhoudstips voor een ROUGH voetenbank

Teakhout heeft maar weinig onderhoud nodig. Voor handige onderhoudstips bekijkt u onze onderhoudsblog over teakhout. U maakt het enkel schoon met een emmer lauwwarm water, een kopje keukenzout of soda en een stevige borstel. U moet er wel voor zorgen dat de ROUGH voetenbank goed doorweekt is. Onze advies is om hem vooraf in een flinke regenbui te zetten. Na het schoonmaken spoelt u de voetenbank met zeer veel water af.

Koop een ROUGH voetenbank

Koop online een ROUGH voetenbank en geniet er snel van in uw eigen tuin of balkon. Liever de ROUGH voetenbank eerst in het echt bekijken? Brengt u dan een bezoek aan één van onze showrooms. Wij voorzien u graag van een passend advies.