3 producten
 1. Sunyard Corby voetenbank (2 standen)
  Sunyard Corby voetenbank (2 standen)
  Teak
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 2. Sunyard Oxford voetenbank
  Sunyard Oxford voetenbank
  Teak
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 3. Sunyard Veronica voetenbank
  Sunyard Veronica voetenbank
  Teak
  Aanbiedingsprijs 99,- Normale prijs 119,-
  U bespaart: 20,- (-17%)
3 producten

Sunyard voetenbank

Bent u op zoek naar een voetenbank met een natuurlijke look? Dan is de collectie van de teakhouten voetenbanken van Sunyard een echte aanrader. Combineer een Sunyard voetenbank met andere teakhouten tuinstoelen.

Uitgelicht: teakhouten Sunyard tuinmeubelen

De Sunyard tuinmeubelen zijn gemaakt van teakhout. Als u de teakhouten tuinmeubelen niet behandelt en buiten laat staan, krijgen ze na verloop van tijd een mooie grijze kleur. Dit ontstaat door de diverse verschillende weersinvloeden. Wij hebben een paar eigenschappen van teakhout op een rijtje gezet:

 • Teakhout is sterk
 • Teakhout is een duurzaam materiaal
 • Teakhout geeft een warme, natuurlijke uitstraling
 • Teakhout wordt niet heet in de zon

De tuinmeubelen vervaardigt van teakhout, kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden met een grote hoeveelheid water, een kopje keukenzout of soda en een emmer lauwwarm water. Maak daarnaast gebruik van een grove borstel en boen de zoutoplossing in de lengterichting van de houtnerf. Na het boenen van uw teakmeubel kunt u deze afspoelen met b.v. de tuinslang. Het schoonmaken van Sunyard tuinmeubelen met een hogedrukspuit wordt sterk afgeraden, omdat hierdoor ongewenste beschadigingen in het teakhout kunnen optreden. Het oppervlak kan ruw aan gaan voelen. Voor meer onderhoudstips kijkt u op onze onderhoudsblog over teakhout.

Koop een Sunyard voetenbank

Koop snel en eenvoudig een Sunyard voetenbank op de webwinkel bij Kees Smit Tuinmeubelen. Liever de Sunyard voetenbank eerst in het echt bewonderen? Neemt u dan eens een kijkje in één van onze showrooms. Wij verwelkomen u graag met een heerlijke kop koffie. Tot ziens bij Kees Smit Tuinmeubelen.