Win je aankoopbedrag terug

Win je aankoopbedrag terug

Het is te gek om te zien hoe jullie je tuin inrichten met onze tuinmeubelen. Deel een sfeerfoto van jouw gekochte tuinmeubelen en maak hiermee in de periode van 26 september 2021 t/m 11 september 2022 kans om je gehele aankoopbedrag terug te winnen! Lees snel verder hoe je kans maakt en wie weet word jij één van de winnaars.

Koop

Doe een aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen in de periode van 26 september 2021 t/m 11 september 2022. Het maakt niet uit waar je aankoop uit bestaat; van een loungeset tot aan tuinstoelen met een bijzettafel. Doe een aankoop in de actieperiode en maak kans!

Deel

Maak een sfeervolle foto van de plek waar je nieuwe tuinmeubelen staan en deel deze op Instagram met de hashtag #mijnmooietuin en tag @keessmittuinmeubelen. Let op: zet je profiel op openbaar gedurende de actieperiode. Geen Instagram? Stuur je foto in via onderstaand formulier.

Win

Dit jaar staat in het teken van ons 80-jarig jubileum. Om dit te vieren hebben we niet één maar twee winnaars! We maken halverwege de looptijd van de actie dus nóg een winnaar blij met deze prijs. Lees hier alle voorwaarden van deze actie.

Bekendmaking

  • Bekendmaking 1: deelnemen aan de eerste bekendmaking kan tot en met 16 juni 2022. De bekendmaking is op 30 juni 2022 en zal gekozen worden door een interne jury. Heb je de eerste ronde al meegedaan maar niet gewonnen? Dan blijft je deelname staan voor de tweede bekendmaking.
  • Bekendmaking 2: deelnemen aan de tweede bekendmaking kan tot en met 11 september 2022. De bekendmaking is op 27 oktober 2022. Deze bekendmaking wordt gedaan door een externe jury. Zij selecteren de 80 meest sfeervolle foto’s. Uit deze 80 inzendingen wordt middels een loting één winnaar gekozen.

Deelnemen