2 producten
 1. Shadowline Bonaire parasol ø 350cm
  Shadowline Bonaire parasol ø 350cm
  Purple (incl. 60 kg voet)
  (1)
  319,- Normale prijs 408,-
  U bespaart: 89,- (-22%)
 2. Shadowline Bonaire parasol ø 350cm
  Shadowline Bonaire parasol ø 350cm
  Purple (excl. voet)
  (5)
  Aanbiedingsprijs 219,- Normale prijs 269,-
  U bespaart: 50,- (-19%)
2 producten

Paarse parasols

Wilt u eens iets anders dan simpel wit, grijs of zwart in uw tuin? Paars is zeker een geschikte kleur voor de zomer en staat ook nog eens gezellig in uw tuin! Denk b.v. aan de combinatie met paars en witte bloemen. Kees Smit Tuinmeubelen heeft een ruime collectie paarse parasols in haar assortiment, waaruit u vast uw keuze kunt maken. U kunt uw paarse parasol combineren bij bijvoorbeeld uw verstelbare ligbed of loungebank. Met verschillende sierkussens kunt u vervolgens uw tuin nog leuker opfleuren.

Hoe onderhoudt u uw paarse parasol

We raden u aan een parasolhoes te gebruiken als u uw paarse parasol niet in gebruik heeft. Zo voorkomt u dat door de zon lelijke strepen ontstaan op het doek van de parasol. Verder kunt u in het winterseizoen uw parasol het beste opbergen. Voor meer tips wat betreft het onderhoud van uw paarse parasol, kunt u onze blog bekijken.

Parasolvoet

De staande parasols die Kees Smit Tuinmeubelen aanbiedt, worden zonder parasolvoet geleverd, tenzij anders aangegeven. Deze parasolvoeten bieden wij wel aan en zijn uit voorraad leverbaar. We raden u aan voor een zware parasolvoet te kiezen om de kans op omvallen te verkleinen.

Parasols in verschillende kleuren

Is paars toch niet de kleur die u zoekt? Kees Smit Tuinmeubelen heeft nog veel meer parasols in verschillende kleuren in haar assortiment, zoals:

Bestel eenvoudig en snel uw paarse parasol

U kunt uw nieuwe parasol nu veilig en snel via onze webshop bestellen. Natuurlijk kunt u deze ook eerst komen bekijken in één van onze showrooms. Onze deskundige medewerkers helpen u bij het maken van de juiste keuze en voorzien u graag van advies. De koffie en de thee zullen voor u klaar staan.