Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • Shadowline Parasol beschermhoes Small

  Shadowline Parasol beschermhoes Small

  Antraciet
  234

  24,95

  20,-

 • Shadowline Parasol beschermhoes Large

  Shadowline Parasol beschermhoes Large

  Antraciet
  234

  30,95

  25,-

 • Shadowline parasol beschermhoes Extra Large Antraciet van Shadowline

  Shadowline parasol beschermhoes Extra Large

  Antraciet
  135

  43,95

  35,-

 • Shadowline Parasol beschermhoes Horeca XXL Antraciet van Shadowline

  Shadowline Parasol beschermhoes Horeca XXL

  Antraciet
  23

  109,95

  89,-

 • Shadowline Zweefparasol beschermhoes Boog

  Shadowline Zweefparasol beschermhoes Boog

  Antraciet
  71

  30,95

  25,-

Een parasolhoes van Kees Smit

Bent u op zoek naar een parasolhoes voor uw staande parasol of zoekt u een zweefparasolhoes? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ze allebei! Met een parasolhoes geniet u nog langer van uw parasol. Op alle momenten dat u uw parasol niet gebruikt, raden wij aan deze in te klappen en te beschermen met een hoes. Bekijk op deze pagina onze collectie parasolhoezen. Deze zijn allemaal gemaakt van polyester.

Waarom een beschermhoes voor uw parasol?

Om de levensduur van een parasol te verlengen, adviseren wij een passende beschermhoes voor uw parasol te gebruiken. Regen en zon kunnen parasoldoeken doen teruglopen in kleur. Indien u een parasol ingeklapt buiten heeft staan, kan onregelmatige verkleuring ontstaan. Een parasolhoes helpt dit tegen te gaan. Wij raden aan te allen tijde dat u uw parasol niet gebruikt, deze te beschermen met een parasolhoes.

Parasolhoes met stok

Wilt u graag een parasolhoes met stok? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze parasolhoezen leveren wij met een stok. Dit is een lengtestok waarmee u de parasolhoes eenvoudig vanaf de grond over de parasol plaatst.

Parasolhoes zweefparasol

Bij Kees vindt u niet alleen staande parasols, ook moderne zweefparasols hebben wij in het assortiment. Daarom zijn onze parasolhoezen geschikt voor zowel staande parasols als zweefparasols. U vindt bij ons verschillende (zweef)parasolhoezen. Deze variëren van maat, merk en model. Zo hebben we ook een speciale parasolhoes voor een boogparasol. Bij iedere parasol adviseren wij de bijbehorende hoes in de juiste maat. Zo vindt u altijd de juiste parasolhoes voor uw zweefparasol.

Beschermadvies van Kees

Wij adviseren u de beschermhoes niet te gebruiken over een natte parasol. Hierdoor kunnen lelijke vlekken ontstaan. Is uw parasol natgeregend? Laat deze dan eerst uitgeklapt drogen. In de winter raden wij aan indien mogelijk uw parasol binnen op te bergen. Ook hier dient u gebruik te maken van een parasolhoes. Zo beschermt u uw parasol tegen bijvoorbeeld stof en vuil. Is er voor langere tijd slecht weer voorspeld? Dan is het verstandig om de parasol binnen op te bergen. Tijdens een lange vochtige periode kan ook onder de beschermhoes vocht komen. Dit voorkomt u door de parasol tijdig binnen op te bergen. 

Laagste prijsgarantie

Op al onze parasol beschermhoezen geldt de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Bestel veilig en snel uw parasolhoes via onze webshop, of kom langs in één van onze vestigingen voor advies op maat.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image