Tuininspiratie

Tuintrends

 

Tuintrends

Nieuwsgierig naar dé tuintrends van 2021? Ook dit jaar zijn er zes tuintrends vastgesteld door onze trendwatchers. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren voor het zonnige nieuwe seizoen.

 

Ga terug naar de basis en geniet van de natuur. Het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat we onze tuin nog meer zijn gaan waarderen. Laat deze trend tot leven komen met natuurlijke kleuren en materialen.

 

Elegant en klassiek zijn de kenmerken van de trend Hotel Paris. Denk aan luxe materialen zoals velvet sierkussens en houten zitjes.

 

Ontsnap even aan alle hectiek in een rustgevende tuin. In deze trend zie je veel bamboe terug in combinatie met zachte stoffen.

 

Maak de tuin weer helemaal vrolijk en fris. Ga voor pastelkleuren en meng deze met wit en bijvoorbeeld marmer. Een spannende mix van kleuren en materialen.

 

Haal deze zomer de woestijn naar jouw tuin. Kies voor aardetinten, verschillende materialen en meerdere buiten tapijten.

 

De naam zegt het al: een mix van stoere materialen, veel groene planten en donkere tuinmeubelen. Zo creëer je in je tuin een verbinding tussen stad en natuur.