Tuintrends

Nieuwsgierig naar dé tuintrends van 2021? Ook dit jaar zijn er zes tuintrends vastgesteld door onze trendwatchers. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren voor het zonnige nieuwe seizoen.

Tuintrend quiz

Benieuwd welke tuintrend het beste bij jou past? Doe de Tuintrend Quiz en laat je inspireren. 

Ontdek de tuintrends

Pretty Pastel

Pretty Pastel

Maak de tuin weer helemaal vrolijk en fris. Ga voor pastelkleuren en meng deze met wit en bijvoorbeeld marmer. Een spannende mix van kleuren en materialen. 

Pure Bali

Pure Bali

Ontsnap even aan alle hectiek in een rustgevende tuin. In deze trend zie je veel bamboe terug in combinatie met zachte stoffen.

Green Roots

Green Roots

Ga terug naar de basis: de natuur. Het leven buiten is heerlijk, daar moet je van genieten. Laat deze trend tot leven komen met natuurlijke kleuren en materialen. 

Hotel Paris

Hotel Paris

Elegant en klassiek zijn de kenmerken van de trend Hotel Paris. Denk aan luxe materialen zoals velvet sierkussens en houten zitjes.

Desert Journey

Desert Journey

Haal deze zomer de woestijn naar jouw tuin. Kies voor aardetinten, verschillende materialen en meerdere buiten tapijten.

Urban Jungle

Urban Jungle

De naam zegt het al: een mix van stoere materialen, veel groene planten en donkere tuinmeubelen. Zo creëer je in je tuin een verbinding tussen stad en natuur.