2 producten
 1. Shadowline 6-LED parasolverlichting
  Shadowline 6-LED parasolverlichting
  Grafiet (incl. accu en lader)
  (173)
  Aanbiedingsprijs 79,- Normale prijs 99,-
  U bespaart: 20,- (-20%)
 2. Shadowline LED parasolverlichting met speaker
  Shadowline LED parasolverlichting met speaker
  Grafiet (incl. accu en lader)
  (41)
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
2 producten

Parasolverlichting

Wenst u graag mooie verlichting bij uw parasol? Bekijkt u dan eens onze handige parasolverlichting uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Deze parasolverlichting is gemakkelijk te bevestigen en ideaal voor bijvoorbeeld een feestje of het lezen van een goed boek. Multifunctioneel dus! Neemt u plaats aan één van de diningsets of relax in één van de loungesets van Kees Smit Tuinmeubelen. Neemt u snel een kijkje op onze webshop en ontdek alle tuinmeubelen.

Combineren

Combineer er op los en ga ook voor één van de vele parasols van Kees Smit Tuinmeubelen in uw tuin of balkon. Kijkt u eens naar bijvoorbeeld:

Daarnaast combineert u een parasol met parasolverlichting natuurlijk met nog veel meer andere tuinmeubelen! Maak ook gebruik van onze kleurrijke sierkussens om uw tuinmeubelen helemaal af te stijlen. Voor ieders wens heeft Kees Smit Tuinmeubelen sierkussens die passen. Genietend van een heerlijke zomerse avond onder een parasol met de parasolverlichting zittend op een loungeset met sierkussens en dat alles van Kees Smit Tuinmeubelen.

Kopen van parasolverlichting

Ga snel naar de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen en bestel eenvoudig en snel uw parasolverlichting. De parasolverlichting in het echt bekijken? Brengt u dan eens een bezoek aan één van onze Experience Stores XXL. Al onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van een deskundig en passend advies.