• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Tuinstijlen

Welke tuinstijlen zijn er voor de tuin? Een landelijke stijl, strak of een Ibiza tuin. Iedereen heeft een andere stijl als favoriet. Ontdek jouw tuinstijl en maak je tuin naar wens met onze tips.

Ibiza tuin

Ibiza tuin

Een Ibiza tuin heeft een serene uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en de kleur wit wordt gebruikt als basiskleur. Laat je inspireren met onze handige tips en creëer zo je eigen Ibiza tuin.

Moderne strakke tuin

Strakke tuin

Bij deze stijl staan strakke lijnen en moderniteit centraal. Laat je inspireren met onze tips en voorbeelden en creëer je eigen strakke tuin.

Scandinavische tuin

Bij de Scandinavische tuin passen natuurlijke materialen, organische vormen en een ingetogen kleurenpalet. Wil jij ook rust creëren in jouw tuin? Laat je dan inspireren.

Mediterrane tuin

Creëer een warme authentieke sfeer in de tuin met deze stijl. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Bekijk dan de tips en voorbeelden. 

Engelse cottage tuin

Cottage tuin

Een cottage tuin, ook wel Engelse tuin genoemd, is een tuin die altijd in bloei staat. Benieuwd naar deze stijl? Bekijk dan onze tips en doe inspiratie op.

Landelijke tuin

Landelijke tuin ideeën boordevol inspiratie

Bij een landelijke tuinstijl komt veel groen en natuurlijke elementen terug. Is dit helemaal jouw stijl? Bekijk dan onze tips en mooie voorbeelden. 

Klassieke tuin

Klassieke tuin

De klassieke tuin kenmerkt zich door symmetrie, groene beplanting en karakterestieke beelden. Benieuwd geworden naar deze chateauwaardige tuinstijl? Bekijk dan snel onze 5 inspirerende tips.

Industriële tuin

Industriële tuin banner

De stoere industriële stijl heeft sinds een aantal jaar zijn weg naar buiten gevonden. Benieuwd hoe je deze look zelf kan creëren? Lees dan onze 5 adviezen.

Japanse tuin

Japanse tuin ideeën – tips voor de Japanse droomtuin

Een Japanse tuin biedt vele ontwerpmogelijkheden om je eigen tuin te veranderen in een Japanse droom. Bekijk hier je waar je op moet letten bij het inrichten van een Japanse tuin.

Franse tuin

Ontdek de pracht van Frankrijk met de Franse tuin

De Franse tuin is een bijzondere tuin met een rijke geschiedenis. Wil je van je eigen achtertuin een klein stukje Frankrijk maken? Bekijk hier onze tips en inspiratie voor je eigen Franse tuin.