Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • Madison Florance loungekussen zit ca. 60x60cm

  Madison Florance loungekussen zit ca. 60x60cm

  Woven Red
  Nog geen beoordelingen

  25,95

  22,50

 • Madison Florance loungekussen zit ca. 60x60cm

  Madison Florance loungekussen zit ca. 60x60cm

  Woven Black
  1

  25,95

  22,50

 • Madison Florance loungekussens zit ca. 60x60 rug ca. 60x40

  Madison Florance loungekussens zit ca. 60x60 rug ca. 60x40

  Woven Black
  3

  47,90

  40,-

 • Madison loungekussens luxe zit 60x60 rug 60x40

  Madison loungekussens luxe zit 60x60 rug 60x40

  Woven Black Outdoor
  4

  61,90

  50,-

 • Madison Palletkussen 120x80cm

  Madison Palletkussen 120x80cm

  Oxford Grey Outdoor O213
  1

  74,95

  59,95

 • Madison loungekussen luxe zit 60x60cm

  Madison loungekussen luxe zit 60x60cm

  Woven Black Outdoor
  3

  33,95

  27,50

 • Madison Florance loungekussens zit ca. 60x60 rug ca. 60x40

  Madison Florance loungekussens zit ca. 60x60 rug ca. 60x40

  Woven Red
  11

  47,90

  40,-

Palletkussens van Kees Smit Tuinmeubelen

Wilt u lekker loungen op uw eigengemaakte loungemeubel? Voeg dan onze comfortabele palletkussens toe aan uw meubel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten, designs en kleuren. Gaat u voor kleurrijk rood of houdt u meer van een grijze look? De keus is aan u. Lees verder voor hulp bij het maken van een keuze.

Welk formaat is juist?

Zoals u kunt zien bij de producten, bieden wij palletkussens aan van verschillende formaten. Welk formaat u nodig heeft, is afhankelijk van uw loungemeubel. Heeft u van europallets een Do-It-Yourself loungemeubel gemaakt en niets veranderd aan de grootte van de pallet? Dan raden we ons palletkussen aan. Deze heeft het exacte formaat als een europallet: 120 cm bij 80 cm.

Heeft u met pallets een nieuw design gemaakt met afwijkende maten? Meet dan eerst de breedte en diepte op. Vervolgens kunt u eenvoudig uitrekenen hoeveel kussens u nodig heeft. Onze Florance loungekussens zijn erg flexibel in gebruik. Deze zijn 60 cm breed, maar dankzij de vlokkenvulling zijn ze in te drukken en kunnen ze ook doorgaan voor een aantal centimeters minder. Hierdoor passen ze op menig zelfgemaakte loungeset.

Collectie van Kees Smit

Wij bieden zowel volledige palletkussens als losse loungekussens aan. Dit is erg handig voor als u alleen kussens voor het zitgedeelte wilt. Liever optimaal comfort? Kies dan voor een zit- en rugkussenset. In onze collectie vindt u diverse designs kussens. Gaat u voor een actieve zit op een strak luxe loungekussen of bent u meer van het neerploffen en wegnestelen in de dikke Florance kussens? Op deze pagina vindt u ons huidige assortiment.  

Hoe loungekussens schoonhouden?

Om zo lang mogelijk van uw palletkussens te genieten, raden wij aan deze aan het eind van een zonnige dag op te bergen. Hierdoor behouden ze langer de kleur. Zit er een vlek op uw kussen? Probeer dan deppend met een wasmiddel het kussen schoon te krijgen. Indien uw hoes afritsbaar is, kunt u deze op 30 graden wassen in de wasmachine. Bekijk uiteraard wel goed het wasvoorschrift.

Niet afritsbare hoezen raden wij af in de wasmachine te wassen. Het advies is om deze in een bad of teil met lauwwarm water te wassen. Doe dit op een droge dag, zodat de vulling goed droogt. Laat het natte kussen drogen in de schaduw. De zon kan een kussen sneller doen verkleuren.

Online palletkussens kopen?

Heeft u na lang of kort zwoegen uw eigengemaakte loungeset af en is het nu tijd om de juiste kussens erbij te kiezen? Kom dan online bij Kees Smit Tuinmeubelen palletkussens kopen. Aan de hand van de afmetingen kiest u uw favoriete model uit en binnen no-time heeft u de kussens in huis. Brengt u liever een bezoek aan onze Experience Store XXL? U ben van harte welkom, de koffie krijgt u van Kees!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image