• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

 • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

7 resultaten
 1. Kees Smit Teak & Hardhout shield
  Kees Smit Teak & Hardhout shield
  1000 ml (incl. 2 aanbrengdoeken)
  34,99
 2. Kees Smit Teak & Hardhout reiniger
  Kees Smit Teak & Hardhout reiniger
  1000 ml (incl. spons)
  19,99
 3. Kees Smit Multi-surface beschermer
  Kees Smit Multi-surface beschermer
  1000 ml (incl. 2 aanbrengdoeken)
  34,99
 4. Kees Smit Textiel & Rope beschermer
  Kees Smit Textiel & Rope beschermer
  1000 ml (incl. 2 aanbrengdoeken)
  34,99
 5. Kees Smit Teak & Hardhout kleurbeschermer
  Kees Smit Teak & Hardhout kleurbeschermer
  1000 ml - Lichtbruin (incl. 2 aanbrengdoeken)
  34,99
 6. Kees Smit Multi-surface reiniger
  Kees Smit Multi-surface reiniger
  1000 ml (incl. spons)
  19,99
 7. Kees Smit Textiel & Rope reiniger
  Kees Smit Textiel & Rope reiniger
  1000 ml (incl. spons)
  19,99
7 resultaten

Schoonmaakmiddelen bij Kees Smit

Het goed onderhouden van je tuinmeubelen is essentieel om ze mooi en functioneel te houden. Je tuinmeubelen worden immers het hele jaar door blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Om de levensduur van je tuinmeubelen te verlengen raden wij een schoonmaakbeurt aan wanneer het meubel zichtbaar vies is geworden. 

Afhankelijk van het materiaal waarvan je tuinmeubelen gemaakt zijn, gebruik je een specifieke reiniger voor het beste resultaat. Bij Kees Smit vind je een breed assortiment aan schoonmaakproducten voor elk type materiaal. 

Aanbod tuinmeubelreinigers

Tuinmeubelen zijn gemaakt van veel verschillende materialen. Populaire materialen zijn bijvoorbeeld hout, aluminium, wicker of kunststof. Elk materiaal kent unieke eigenschappen en daarom is er ook niet één wondermiddel geschikt voor elk materiaal. Bij Kees Smit bieden wij de onderstaande producten aan om je tuinmeubelen te reinigen:

Teak & Hardhout reiniger

De Kees Smit Teak & Hardhout reiniger zorgt voor een diepe reiniging van houtsoorten en verwijdert effectief vuil en vlekken. Het opent ook de poriën van het hout, wat ideaal is voor een effectieve nabehandeling met een van onze andere onderhoudsproducten. Wij bieden ook een shield en kleurbeschermer aan, om het hout te beschermen tegen vuil en vlekken, en het behoud van de kleur.

Textiel & Rope reiniger

De Kees Smit Textiel & Rope reiniger is een vlekverwijderaar die snel en diepgaand vuil, vet en andere vlekken op kussens en parasols verwijdert. Door de Textiel & Rope reiniger van Kees Smit te gebruiken blijven je tuinmeubelen in een betere staat en dit zal de levensduur ervan verlengen. Je kan na het reinigen je textiel beschermen door de Textiel & Rope beschermer aan te brengen, deze beschermt het materiaal tegen vuil en vlekken.

Multi-Surface reiniger

De Kees Smit Multi-surface reiniger verwijdert diepgaand vuil, vet en andere vlekken op meubelen. De reiniger is ook geschikt voor overige materialen zoals aluminium, wicker, kunststoffen, glas, metalen en steen. Naast de Multi-surface reiniger bieden we ook een bijpassende Multi-surface beschermer aan, deze beschermt eerder genoemde materialen tegen vuil en vlekken.

Als je je meubels schoonmaakt wanneer deze vies zijn - en optioneel de bijpassende beschermer aanbrengt - kan je er jarenlang van genieten. De schoonmaakmiddelen worden allemaal geleverd met de bijbehorende spons of aanbrengdoeken, zo heb je naast onze schoonmaakartikelen verder niets nodig, behalve een beetje water. Voor een overzichtelijke handleiding per materiaal, bekijk ons onderhoudsblog

Tuinmeubelen opbergen

Naast dat het belangrijk is om je vieze tuinmeubelen te reinigen, raden wij ook aan om deze op te bergen wanneer ze voor langere tijd niet in gebruik zijn. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Je tuinmeubelen gaan langer mee als je ze beschermt tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en intense zon. Kees Smit biedt meerdere opbergoplossingen, van kussentassen tot opbergboxen, die zowel functioneel als stijlvol zijn. Door je tuinmeubelen op te bergen voorkom je slijtage, en dit scheelt uiteindelijk weer schoonmaakwerk. Voor meer hulp bij het opbergen van je tuinmeubelen, bekijk ons blog met opbergtips!

Veelgestelde vragen

Zijn de schoonmaakmiddelen schadelijk voor de natuur?

Nee, onze schoonmaakmiddelen met het 'Ecosafe' label zijn ontworpen om milieuvriendelijk te zijn. Ze bevatten biologisch afbreekbare ingrediënten en minimale schadelijke chemicaliën, waardoor ze een veilige keuze zijn voor zowel je meubels als de natuur.

Hoeveel m2 kan ik er mee schoonmaken?

Hoe lang je met een fles schoonmaakmiddel van Kees Smit doet, hangt af van zaken als het materiaal, de grootte van je tafels en stoelen, en hoe vies je meubels zijn. In de regel kun je met één fles reiniger zo’n 10 stoelen schoonmaken of 2 á 3 tafels. Dit is echter een schatting en het kan dus zijn dat je er iets langer of korter mee zou kunnen doen.