Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Houten tuinstoelen voor de laagste prijs

U bent op zoek naar houten tuinstoelen voor in uw tuin of op uw balkon om lekker van de zon te genieten of om gewoon even tot rust te komen. Als u kwaliteit voorop stelt, kies dan voor Kees Smit Tuinmeubelen! Onze houten stoelen vergen weinig onderhoud, zijn duurzaam en robuust. Wij bieden bovendien de laagste prijsgarantie. U bestelt deze en andere houten tuinmeubelen gemakkelijk online of in één van onze showrooms.

Waarom houten tuinstoelen van Kees Smit Tuinmeubelen?

Een tuinstoel van hout heeft verschillende voordelen. Naast dat het een mooie en natuurlijke uitstraling geeft aan uw tuin, is het ook erg duurzaam. De houten stoelen in ons assortiment zijn gemaakt van teak. Het teak krijgt een mooie grijze kleur na verloop van enige tijd. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de kleur greywash, zodat de kleur van de tuinstoel direct grijs is. De hardhouten tuinstoelen vergen ook weinig onderhoud. Als u de houten tuinstoelen wilt schoonmaken zet u ze een dag in de regen waardoor het teakhout helemaal doorweekt is. Dit opent de poriën van het teak waarna u het met een lauwwarm sopje en een stevige borstel kunt schoonmaken.

Meer tuinmeubelen van hout

In het overzicht vindt u alle houten tuinstoelen die wij aanbieden. Naast deze meubelstukken, bieden wij nog meer tuinmeubilair aan in deze materiaalsoort. Bekijk bijvoorbeeld ook:

Of bekijk de overzichtspagina met alle houten tuinmeubelen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bekijk dan eens ons gehele assortiment aan tuinstoelen of neem gerust contact met ons op.

Houten tuinstoelen bestellen bij Kees Smit Tuinmeubelen?

Uw houten tuinstoelen kunt u gemakkelijk en snel in onze webshop bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showroom. Op al onze houten tuinstoelen hebben wij de laagste prijsgarantie, zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image