Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Wicker (vlechtwerk) tuinstoelen

In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u wicker tuinstoelen in allerlei soorten en maten. Uit dit ruime aanbod kunt u eenvoudig de tuinstoel naar uw smaak kiezen. Bekijk de selectie wicker tuinstoelen in onze online shop.

Aanbod wicker tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen biedt een ruime keuze aan wicker tuinmeubelen. Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Daarom zorgen wij ervoor dat u een uitstekende service geniet, voor én na uw aankoop. Onze vakkundige medewerkers geven u bijvoorbeeld advies over het gebruik en onderhoud van uw meubels. Naast tuinstoelen bieden wij ook:

Bent u op zoek naar een ander materiaal? Bekijk al onze soorten en materialen en maak uw keuze! Met de filter kunt u uw zoekopdracht verfijnen.

Het voordeel van wicker tuinstoelen

De wicker tuinstoelen zijn gemaakt van een kunststof vlechtdraad. In tegenstelling tot b.v. bamboe of riet, waar vroeger tuinstoelen van gevlochten werden. Wicker is echter veel duurzamer en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is het meubilair door het aluminium frame licht in gewicht waardoor de tuinmeubels gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat dit materiaal de meubelen een mooie en strakke uitstraling geeft. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Advies voor het gebruik van wicker tuinstoelen

Dek het meubelstuk in de winter niet af met een hoes. Dit geeft zwarte plekken op uw meubels die niet te verwijderen zijn.

Meer over onderhoud

Wilt u weten hoe u met minimale inspanning de wicker tuinstoelen kan onderhouden? Lees dan ons onderhoudsadvies op onze onze blog over vlechtwerk.

Uw persoonlijke combinatie van tuinmeubelen

Wist u dat u bij ons uw eigen persoonlijke combinatie van tuinmeubelen kunt samenstellen? Combineer bijvoorbeeld de wicker tuinstoelen met een tuintafel van gecoat metaal. Kom bij ons langs in een van onze vestigingen, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een tuinset naar uw wens.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image