4 producten
 1. Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm
  Keter Store-It-out Max Shed opbergbox 146cm
  Antraciet (1200 liter)
  (311)
  Aanbiedingsprijs 199,99 Normale prijs 244,95
  U bespaart: 44,96 (-18%)
 2. Keter Store-It-out Midi opbergbox 132cm
  Keter Store-It-out Midi opbergbox 132cm
  Zwart Grijs (850 liter)
  (3)
  Aanbiedingsprijs 149,95 Normale prijs 164,95
  U bespaart: 15,- (-9%)
 3. Keter Store it Out ARC Shed opbergbox 146cm
  Keter Store it Out ARC Shed opbergbox 146cm
  Antraciet (1200 liter)
  (30)
  219,95
 4. Keter Store-It-Out Ultra 177cm
  Keter Store-It-Out Ultra 177cm
  Antraciet (2000 liter)
  (10)
  459,95
4 producten

Kliko ombouw, opgeruimd staat netjes!

Bent u het zicht op uw kliko’s in de tuin of op de oprit zat? Maak dan kennis met een kliko ombouw. Dit zijn tuinkasten waarin u één of meerdere afvalcontainers kunt opbergen. Op deze pagina vindt u ons huidige assortiment dat geschikt is als ombouw. Hoe groot uw ombouw moet zijn ligt aan uw container(s). De meest voorkomende kliko is de 240 liter variant, maar er bestaan ook grotere of kleinere soorten. Laat u adviseren voor de juiste keus.  

Voordelen van een afvalcontainer ombouw

Kliko’s zijn er in allerlei kleuren. Als ze nog nieuw zijn, is het aanzicht niet zo erg. Maar hoe ouder uw kliko is, hoe minder aantrekkelijk het eruit gaat zien. Met een afvalcontainer ombouw hoeft u niet langer tegen uw kliko’s aan te kijken. Ze staan dan netjes achter slot en grendel en uit het zicht. Bovendien heeft u zomers geen last van onaangename luchtjes en ongedierte. Deze houdt u met een ombouw namelijk beter op afstand. Een laatste voordeel van een ombouw kan zijn dat u de deksel van uw kliko en die van de ombouw aan elkaar kunt bevestigen. Zo heeft u uw handen vrij en hoeft u niet steeds de afvalcontainer vast te pakken.

Waarom Kees Smit Tuinmeubelen?

Met een kliko ombouw van Kees Smit Tuinmeubelen bent u verzekerd van een goede prijskwaliteitsverhouding. Wij bieden namelijk de laagsteprijsgarantie en dat betekent dat u deze producten nergens goedkoper vindt. Daarnaast hebben onze artikelen een productkwaliteitskeuring ondergaan. Wilt u graag weten welke ombouw geschikt is voor uw kliko’s? Neem dan gerust contact met ons op. Via mail, chat of telefoon geven we u persoonlijk advies op maat.   

Container ombouw kopen?

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u nu graag een container ombouw kopen? Dit kan eenvoudig én veilig via onze webshop. Alles is uit voorraad leverbaar, dus u kunt snel genieten van uw nieuwe ombouw. Liever eerst even uitproberen in het echt? Breng dan een bezoek aan één van onze Experience Stores XXL. Hier test u gemakkelijk de bediening van de ombouw en kunt u de verschillende varianten vergelijken. Het kopje koffie krijgt u van Kees!