4 resultaten
 1. Forza Giotto ligbed met wiel
  Forza Giotto ligbed met wiel
  Ash grey (incl. kussen)
  (11)
  Aanbiedingsprijs 469,- Normale prijs 589,-
  U bespaart: 120,- (-20%)
 2. Forza Giotto ligbed met wiel
  Forza Giotto ligbed met wiel
  Ocean grey (incl. kussen)
  (9)
  Aanbiedingsprijs 469,- Normale prijs 589,-
  U bespaart: 120,- (-20%)
 3. Manifesto Ortello ligbed
  Manifesto Ortello ligbed
  Light Grey (incl. kussen)
  (6)
  Aanbiedingsprijs 429,- Normale prijs 539,-
  U bespaart: 110,- (-20%)
 4. Forza Giotto ligbed met wiel
  Forza Giotto ligbed met wiel
  Zwart (incl. kussen)
  (19)
  Aanbiedingsprijs 469,- Normale prijs 589,-
  U bespaart: 120,- (-20%)
4 resultaten

Vlechtwerk (wicker) ligbedden

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruim assortiment aan wicker ligbedden. Geniet ook heerlijk tijdens de zomermaanden van uw nieuwe ligbed. Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod wicker ligbedden.

Uitgelicht: Wicker ligbedden

Wicker is niet meer weg te denken bij de fabricage van tuinmeubelen! Deze kunststof gevlochten draad is een uitstekend materiaal voor gebruik buiten. Daarnaast heeft wicker de volgende eigenschappen:

 • Licht in gewicht
 • Onderhoudsarm
 • Moderne uitstraling

Handgevlochten ligbed

Wist u dat wicker ligbedden met de hand worden gevlochten? Hierdoor is geen enkel wicker ligbed gelijk en zitten er dus onderling kleine verschillen tussen de ligbedden. Zo heeft u altijd een uniek tuinmeubel in uw tuin staan. Een ligbed van wicker wordt niet uit één lange draad gevlochten, maar uit meerdere lange stukken kunststof draad. Zo krijgt het ligbed meerdere begin- en eindpunten. Erg uniek zijn de wicker daybedden. Dit is een heerlijk lounge-eiland voor het ultieme vakantiegevoel. Bekijk hier al onze day tuinbedden.

Onderhoud wicker ligbedden

Wij adviseren om tijdens het schoonmaken van wicker veel water te gebruiken in combinatie met groene zeep en een goede borstel. Wij ontraden echter om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook het gebruik van een hogedruk reiniger is uit den boze, hierdoor beschadigt u het ligbed onnodig.

Het afdekken van uw ligbed met een hoes of zeil in de wintermaanden wordt afgeraden. Onder de hoes kan namelijk vocht en condens ontstaan en dit zorgt voor zwarte vlekken. Bij vorst verhardt een kunststof draad zich dus belast hem dan niet, anders kunnen er draden knappen. Kijk voor meer onderhoudstips eens op onze onze onderhoudsblog over wicker tuinmeubelen.

Wicker ligbed kopen

Bestel uw wicker ligbed veilig en snel via onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van Experience Stores XXL om de ligbedden uit te proberen! Nog meer tuinmeubelen van wicker gezocht? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment aan wicker tuinsets