Top 10 beste parasols van Kees!

Top 10 parasols

De zomer staat voor de deur en daar genieten we volop van. Als de zon hoog aan de hemel staat, is een beetje schaduw op z’n tijd erg fijn. Met een parasol van Kees creëer je gemakkelijk schaduw op de gewenste plek. Heb je moeite met het kiezen van de juiste parasol voor jouw tuin? Doordat er veel verschillende soorten parasols zijn helpen wij jou graag een handje door een top 5 beste zweefparasols en een top 5 beste staande parasols met je te delen.

Top 5 staande parasols

Top 5 zweefparasols

Door klanten samengesteld

In onze top 10 staan parasols die wij op het moment het meest verkopen. Onze klanten bepalen welke parasols in het rijtje komen te staan. Hiermee word jij geholpen met het maken van een beslissing.

Welke variant kies jij?

Ga je voor een zweefparasol of juist een staande parasol? Het is per tuin verschillend welke parasol het meest geschikt is en dus de beste parasol voor jou is. In de top 10 vind je het beste aanbod aan parasols waardoor jij optimaal kan genieten tijdens de warmere dagen.

Reacties (2)

Kees Smit Tuinmeubelen 5 maanden geleden

Hi Anja, bedankt voor de vraag. Een parasol die we veel adviseren is de Shadowline Aruba parasol. Deze heeft een molentje waarmee je hem uitdraait. Dit gaat zeer eenvoudig en kost weinig kracht. Hij is in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Je vindt deze parasol via de zoekbalk van onze webshop of via de categorie Parasols.

Anja 5 maanden geleden

Bestaan er ook parasols die makkelijk te bedienen zijn voor ouderen? Mijn moeder heeft niet zoveel kracht meer in haar armen, maar kan wel een parasol in haar tuin gebruiken. Hoop dat er een oplossing bestaat.

Schrijf een reactie

* Deze velden zijn verplicht