2 producten
 1. Apple Bee Milou lounge tuinbank 203cm
  Apple Bee Milou lounge tuinbank 203cm
  White (incl. kussens Nature)
  Aanbiedingsprijs 1.195,- Normale prijs 1.299,-
  U bespaart: 104,- (-8%)
 2. Apple Bee Cocoon lounge tuinbank 237cm
  Apple Bee Cocoon lounge tuinbank 237cm
  Kubu (incl. kussens Copacabana Green)
  Aanbiedingsprijs 1.749,- Normale prijs 1.899,-
  U bespaart: 150,- (-8%)
2 producten

Apple Bee tuinbanken

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruim assortiment Apple Bee tuinbanken, maar ook Apple Bee tuinsets en Apple Bee loungesets. Apple Bee is een merk dat in 1993 werd opgericht. Het merk kenmerkt zich door een grote variatie aan kleur gebruik. Van hele felle kleuren tot warme aardetinten. Apple Bee heeft een juiste balans tussen gebruikskwaliteit en milieuvriendelijkheid. De Apple Bee tuinbanken hebben een moderne en unieke touch. Ze zullen schitteren in uw eigen tuin.

Uitgelicht: aluminium

Apple Bee tuinbanken zijn onder andere van aluminium gemaakt. Aluminium is niet meer weg te denken in de hedendaagse tuin. Dit materiaal is uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis. De kenmerken van uw Apple Bee aluminium tuinbank hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Het is een sterk materiaal
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Kan niet roesten
 • Onderhoudsarm

Om uw Apple Bee aluminium tuinbank gemakkelijk te reinigen adviseren wij u gebruik te maken van veel water, een beetje groene zeep en een zachte borstel of doek. Voor meer onderhoud- en opbergtips kijkt u op onze onderhoudsblog over aluminium tuinbanken.

 

Andere merken

Naast Apple Bee tuinbanken heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook tuinbanken van andere merken, zoals:

 

Uw favoriete Apple Bee tuinbank bestellen?

Uw Apple Bee tuinbank bestelt u gemakkelijk in onze online shop of kom langs in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van deskundig advies. De koffie en thee staan voor u klaar!