Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zoekt u een ronde tuinset?

Dan heeft u de juiste webwinkel gevonden. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een uitgebreid aanbod ronde tuinsets. Deze staan niet alleen heel mooi, maar brengen ook veel gezelligheid met zich mee. Door de ronde vorm kunt u namelijk met iedereen een gesprek aanknopen aan tafel. Hierdoor ontstaat een aangename open sfeer. Maak uw ronde tuinset af met een mooie blikvanger in het midden en uw tuinset is compleet.  

Wat is uw favoriete tuinset met ronde tafel?

U vindt bij ons allerlei varianten tuinsets met ronde tafels. Van houten tafels met wicker tuinstoelen tot aan moderne aluminium tuinsets. Van tuinsets met twee zitplaatsen tot aan tafels geschikt voor acht personen. Hoeveel tuinstoelen wenst u aan te kunnen schuiven? Bekijk ook de ronde tafels met tafelpoot in het midden. Deze zijn erg handig als u veel zitplaatsen wilt creëren. Met de filteroptie op deze pagina vindt u eenvoudig uw favoriet.

Populaire merken tuintafels

Benieuwd naar populaire merken tuintafels? Bekijk dan eens de Hartman tuintafels. Deze staan voor kwaliteit, goed comfort en een mooie uitstraling. Een merk dat zijn vertrouwen heeft gewonnen in de tuinmeubelbranche. Maak ook kennis met de houten klassiekers van Sunyard of de trendy ronde tuinsets van Intenso Furniture. Al onze tuinsets zijn van goede kwaliteit en bieden wij aan voor een scherpe prijs. Wilt u liever zelf een set samenstellen? Dat is ook mogelijk. Bekijk dan eerst alle ronde tuintafels en zoek vervolgens de mooiste tuinstoelen uit.

Bestel vandaag nog uw tuinset in het rond

Heeft u een favoriet gevonden? Bestel vandaag nog uw tuinset in het rond en ontvang de set binnen drie werkdagen thuis. Dit gaat eenvoudig en snel via onze webwinkel, telefoon of chat. Liever eerst de tuinset uitproberen? Breng dan een bezoek aan onze Experience Stores XXL. Met hulp van onze vakkundige adviseurs vindt u de juiste ronde tuinset voor uw terras. Op naar vele gezellige momenten in de tuin!