Tuinmeubelen opbergen

Tuinmeubelen opbergen

In de zomer geniet je heerlijk van je tuinmeubelen die in je tuin staan. Als de zomer voorbij is en je geen gebruik meer van je tuinmeubelset maakt, is het aan te raden je tuinmeubelen op een droge plaats op te bergen. Voordat je aan de slag gaat, is het handig om op de hoogte te zijn van een aantal onderhoudsfeitjes. Zo bieden veel tuinmeubelaanbieders afdekhoezen en zeilen voor tuinmeubelen aan, maar is dit eigenlijk wel nodig?

  Afdekhoezen voor tuinmeubelen

  Wij raden het gebruik van afdekhoezen voor tuinmeubelen sterk af. Ook in de winterperiode is het niet aan te raden om je tuinmeubelen onder een afdekhoes op te bergen. Door gebruik van een hoes bestaat de kans dat een tuinmeubel ‘stikt’. Dit zal in combinatie met vocht lelijke schimmelplekken veroorzaken, die niet te verwijderen zijn. Mocht je de mogelijkheid hebben om je tuinmeubelen op te bergen, dan komt dit altijd ten goede van de levensduur. Heb je geen ruimte om je tuinmeubelen op te bergen? Laat ze dan buiten staan. Uiteraard dien je de tuinkussens binnen op een schone en droge plek op te bergen.

   Parasol opbergen

   Parasolbeschermhoezen

   Wil je zo lang mogelijk plezier te beleven van je parasol? Gebruik dan een parasolhoes om je parasol goed te beschermen. Een parasolbeschermhoes beschermt je parasol tegen regen én zon. Ook voorkomt het weer- en schimmelplekken. Let op dat een parasol droog in een beschermhoes wordt ingepakt. Meer onderhoudstips over parasols vind je in de blog ‘Onderhoud parasols’. In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zijn verschillende parasolhoezen verkrijgbaar. Zo kun je zowel kleine als grote parasols beschermen met een parasolhoes. Welke parasolbeschermhoes past bij jouw parasol? Lees de afmetingen van onze beschermhoezen:

   Beschermhoes S: Lengtemaat 184cm en breedtemaat in het midden 42cm
   Beschermhoes M: Lengtemaat 240cm en breedtemaat in het midden 43cm
   Beschermhoes L: Lengtemaat 254cm en breedtemaat in het midden 59cm
   Beschermhoes XL: Lengtemaat272cm  en breedtemaat in het midden 58cm 
   Beschermhoes XXL: Lengtemaat 355cm en breedtemaat in het midden 55.5cm
   Beschermhoes voor zweefparasol: Lengtemaat 283cm en breedtemaat in het midden 85cm

   Kussentassen

   In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zijn diverse kussentassen te koop. In deze tassen berg je zeer eenvoudig je tuinkussens op. Kussens die droog en netjes worden weggepakt, hebben een langere levensduur. In het assortiment vind je kleine en grote kussentassen. In de kleine kussentassen kun je sierkussens of zitkussens opbergen. In grote kussentassen kun je o.a. standenstoel tuinkussens opbergen. Door de rechthoekige vorm van deze kussentas, passen de verstelbare tuinstoelkussens er perfect in. Ook de kussens uit je loungeset blijven langer mooi wanneer je ze netjes en droog opbergt. Voor loungeset kussens is de grootste tas aan te raden, die door de ruime inhoud zeer geschikt is om je loungeset kussens in op te bergen. 

   Kussentas Kees Smit Tuinmeubelen
   Tas kussens opbergen

   Advies nodig?

   Twijfels over welke parasolbeschermhoes om jouw parasoldoek hoort of over welke kussentas jij moet hebben? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verkoop & Advies via info@keessmit.nl of 0546-819493. Onze adviseurs helpen je graag verder.

   Reacties (0)

   Er zijn geen reacties

   Schrijf een reactie

   * Deze velden zijn verplicht