• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ø 200 cm parasols

Bij Kees Smit Tuinmeubelen ben je aan het juiste adres voor ø 200 cm parasols. Handig voor als je wenst te genieten van de schaduw tijdens een zonnige dag. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, waarvan er altijd wel één past in jouw eigen tuin. Laat de kleur van jouw ø 200 cm parasol overeenkomen met andere kleuren in je tuin. Zo vormt alles één geheel. Neem plaats aan bijvoorbeeld een te gekke dining loungesets. Bij deze loungeset combineer je het loungen en dineren in een set. Met jouw favoriete ø 200 cm parasol geniet je van die heerlijke schaduw.

Schoonmaken van een ø 200 cm parasol

Voor het onderhouden van een parasol gebruik je water met onze Textiel & Rope reiniger. Praktische tips over het schoonmaken van een ø 200 cm parasol lees je in onze onderhoudsblog over parasols. Dat is pas handig van Kees Smit Tuinmeubelen.

Andere formaten parasols

Naast de vele ø 200 cm parasols kent het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen natuurlijk nog veel meer formaten parasols, waaronder:

Neem snel een kijkje in de webwinkel en ga op zoek naar de parasol die aansluit bij jouw wensen.

Koop een ø 200 cm parasol

Koop eenvoudig en snel jouw favoriete ø 200 cm parasol in de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen of breng eens een bezoek aan één van onze showrooms. Je zult versteld staan van het complete assortiment tuinmeubelen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Tot ziens bij Kees Smit Tuinmeubelen!