• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ø 200 cm parasols

Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres voor ø 200 cm parasols. Handig voor als u wenst te genieten van de schaduw tijdens een zonnige dag. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, waarvan er altijd wel één past in uw eigen tuin. Laat de kleur van uw ø 200 cm parasol overeenkomen met andere kleuren in uw tuin. Zo vormt alles één geheel. Neemt u plaats op bijvoorbeeld een te gekke dining loungesets. Bij deze loungeset combineert u het loungen en dineren in een set. Met uw favoriete ø 200 cm parasol geniet u van die heerlijke schaduw.

Schoonmaken van een ø 200 cm parasol

Voor het onderhouden van een parasol gebruikt u water en groene zeep. Praktische tips over het schoonmaken van een ø 200 cm parasol leest u in onze onderhoudsblog over parasols. Dat is pas handig van Kees Smit Tuinmeubelen.

Andere formaten parasols

Naast de vele ø 200 cm parasols kent het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen natuurlijk nog veel meer formaten parasols, waaronder:

Neemt u snel een kijkje in de webwinkel en ga op zoek naar de parasol die aansluit bij uw wensen.

Koop een ø 200 cm parasol

Koop eenvoudig en snel uw favoriete ø 200 cm parasol in de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen of brengt u eens een bezoek aan één van onze showrooms. U zult versteld staan van het complete assortiment tuinmeubelen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Tot ziens bij Kees Smit Tuinmeubelen!