Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een eigen bos voor Kees Smit Tuinmeubelen

Bianca 11 december 2019
Nieuws

Bij Kees hechten we veel waarde aan het buitenleven én aan een goede toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. We helpen dan ook graag verdere ontbossing tegen te gaan. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Trees for All en hebben wij sinds kort een eigen bos. Dit is onze manier om wat terug te doen voor de wereld zodat ook de volgende generaties kunnen beschikken over de voordelen van voldoende bomen.

Tot de nek in de drek

De eerste bomen staan inmiddels in het Kees Smit-bos. “Het was een unieke en bijzondere ervaring om de eerste bomen samen met de collega’s en de mensen van Trees for All te planten in ons eigen Kees Smit-bos. Daarnaast was het ook nog eens een hele uitdaging, want het had de dagen ervoor erg hard geregend. Dit maakte de pret onderling echter alleen nog maar groter. We gingen dan ook ‘tot de nek in de drek’, zoals we dat in Twente zo mooi kunnen zeggen,“ aldus René Nijmeijer (Marketing Manager bij Kees Smit). Hij vervolgt: “Als je de foto’s ziet dan begrijp je vast wat ik bedoel.”

Het Kees Smit-bos bevindt zich in Delftgauw (Zuid-Holland), midden in de polder en maakt onderdeel uit van het Bieslandse bos.

Het ontstaan van het Kees Smit bos

Op de vraag hoe het Kees Smit-bos in ontstaan antwoordt René: “In 2018 hebben we een ‘Green Weekend’ georganiseerd waarbij we hebben aangegeven voor iedere order een boom in Nederland én een boom in Bolivia of Oeganda te planten (1-2-Tree project). Dit aantal heeft Henk Smit (eigenaar Kees Smit Tuinmeubelen) vervolgens verdubbeld. Ook in 2019 hebben we maandelijks 200 bomen afgenomen waardoor en nu 1.300 bomen in Nederland en 1.300 bomen in Bolivia of Oeganda geplant worden. Een prachtige investering in de wereld van morgen.”

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden