Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Henk Smit meest innovatieve e-commerceprofessional van Nederland

Bianca 26 juni 2019
Nieuws

Zojuist is bekendgemaakt dat Henk Smit, eigenaar van Kees Smit Tuinmeubelen, dit jaar is verkozen tot de innovatiefste e-commerceprofessional van Nederland.

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland werd dit jaar voor de elfde keer gepubliceerd en bestaat uit e-commerceprofessionals van Nederlandse bodem. Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven.

Henk Smit: “De nominatie was al een hele eer, zeker als je weet dat Bol.com, Jumbo, Gadero en Bidfood de overige genomineerden zijn in de categorie ‘gevestigd’, waar wij onderdeel van uitmaken. Wij zijn ontzettend trots. Nu staan we ook in het rijtje met Pieter Zwart van CoolBlue. Dit is de kroon op ons werk. Ik draag deze prijs dan ook graag op aan onze medewerkers die iedere dag het puntje op de i zetten. Binnen Kees Smit kennen we namelijk geen individuele successen. Ook grote dank aan onze partner Adwise. Zonder hen hadden we hier niet gestaan.”

De uitreiking vond plaats tijdens het Emerce E-commerce Live! Hét e-commerce event van Nederland met een dag lang content rondom e-commerce. Presentaties, roundtables, demo’s en netwerken in de Beurs van Berlage Amsterdam.

Twee Internationale Awards eerder deze week

Eerder deze week heeft Kees Smit Tuinmeubelen, samen met Adwise, ook al twee European Search Awards in de wacht gesleept. Naast de award voor 'Best Mobile Campaign' werd ook de award voor 'Best Use of Data’ gewonnen. “Continue optimalisatie vanuit de gebruikers en snel schakelen in het proces had een grote impact op het behalen van onze ambitieuze doelstelling,” aldus Mitchel Oude Nijhuis, mede-eigenaar en directeur E-commerce & Marketing bij Kees Smit.

Bij Kees Smit Tuinmeubelen blijven ze ondertussen, even nuchter als voorheen, met beide benen op grond staan.

Foto: Peter Boer
Onderschrift: Directie Kees Smit Tuinmeubelen v.l.n.r. Mitchel Oude Nijhuis, Ohannes Malihas en Henk Smit

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden