Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Kees Smit Tuinmeubelen winnaar thuiswinkel Award 2016

Persbericht 11 maart 2016
Nieuws

De webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen is bekroond met de Thuiswinkel Award XS 2016 in de categorie Wonen & Tuin. Tijdens de feestelijke uitreiking op 10 maart 2016 mocht Kees Smit deze prestigieuze publieksprijs ontvangen uit handen van Jan Joost van Gangelen. Klanten beoordeelden de webshop van Kees Smit als beste in de categorie Wonen & Tuin. "We hebben deze prijs gewonnen dankzij onze klanten en dat zien we als een groot compliment!", aldus E-commerce & Marketing Director Mitchel Oude Nijhuis.

Op de goede weg

Oude Nijhuis: "Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan onze klanten en wij willen deze optimaal bedienen. Wij vragen klanten ook altijd om ons te beoordelen na een aankoop. Hierdoor zijn wij in staat om verbeterpunten in kaart te brengen en proactief op te pakken. Met het winnen van de Thuiswinkel Award XS laten we nógmaals zien dat we op de goede weg zijn. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op onze webshop!"

Nationale Thuiswinkel Awards

De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel. Bij deze awards kunnen klanten webshops beoordelen op verschillende aspecten. Binnen elke categorie wordt een winnaar gekozen die deze publieksprijs in ontvangst mag nemen. 

Reacties

KLAAS DOORN

Geplaatst op 24-08-2017 17:34

Wat een prachtige showroom in Amersfoort met een fantastische uitstraling. Alles ruim en overzichtelijk opgesteld en voldoende keuzemogelijkheden. Gastvrije ontvangst van geen opdringerige adviseurs die zeer deskundig en bereidwillig zijn.
Zeer te spreken over de perfecte service die wij ervaren hebben.
Wij hadden 2 loungetoelen gekocht maar bij levering bleken die voor ons balkon te fors te zijn. Het was geen enkel probleem om deze terug te doen, geld terug te krijgen of te ruilen zonder verdere kosten. In de showroom hebben wij andere, wel passende en niet te forse, stoelen uitgezocht en zijn daar zeer blij mee. Inclusief de omruiling ging het super snel namelijk alles is binnen 1 week geregeld vanaf opdracht tot omruiling.
Kortom het predikaat Beste Tuinmeubelwinkel 2016 en Thuiswinkel Award XS 2016 geldt ook voor 2017.

Marjan de Ridder

Geplaatst op 17-03-2017 09:51

Ook wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf... na het plaatsen van mijn bestelling een telefoontje en mail gehad wanneer onze tuintafel zou worden geleverd. Onze tafel werd netjes afgeleverd, zeer mooi tafeltje voor een goede prijs. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Verstuur reactie
* Verplichte velden