• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Leuke moederdagtips van Kees

Moederdagtips

Moederdag is dé uitgelezen dag om moeders in het zonnetje te zetten. Laat haar lekker uitrusten en helemaal niks doen. Of je nu bij elkaar kan zijn met Moederdag of niet, je kan er altijd wat gezelligs van maken en haar verrassen. Wil jij graag leuke moederdagtips waar je je moeder mee kan verwennen en ze geheid een leuke dag heeft? Lees dan snel verder!

Begin in de ochtend

De moeders mogen natuurlijk de hele dag genieten van het niks doen. Laat haar lang uitslapen en maak een ontbijtje met vers gebakken croissantjes, eieren en verse jus. Zet dit op een dienblad en kleed het aan met verse bloemen, chocolaatjes en mooi servies. Breng het als verrassing bij haar op bed of zet het voor haar deur in de ochtend. Zo begint haar dag direct goed. 

Organiseer een high-tea

Wat ook leuk is om te doen, is een high-tea. Een lekker theetje, heerlijk eten, leuk gezelschap en het is helemaal compleet. Pak uit met de versiering. Dek de tafel met luxe borden, glazen en servetten. Maak zelf verschillende kleine hapjes en zet een grote pot met thee. Tot slot is het nog leuk om de tafel aan te kleden met kaarsen en kleine vaasjes met bloemen erin voor een gezellige uitstraling. Lukt het niet om bij haar op bezoek te komen? Laat dan een mandje met lekkernijen bij haar huis bezorgen of zet deze voor haar deur.

Lust je moeder graag een wijntje? Je kan in plaats van een high-tea ook een high-wine organiseren met allerlei verschillende soorten wijn en tapas. Santé!

Een zelfgemaakt diner

Wil je het liever wat grootser aanpakken? Duik dan wat langer de keuken in voor een heerlijk diner voor je moeder. Kook haar favoriete gerecht en schenk een koud drankje in. Als het gemaakt is door haar liefdevolle omgeving, is het altijd genieten en lekker. In mei schijnt vaak de zon, dus dek daarom eens de tafel buiten. Met een gaslantaarn zorg je ervoor dat je gezellige sfeerverlichting op tafel hebt. Hierdoor kunnen jullie ook na zonsondergang buiten zitten en nog een drankje doen.

Houd je niet zo van koken, maar wil je wel eten met je moeder? Laat dan eten bezorgen of haal wat af bij haar favoriete restaurant. Serveer het eten op borden en dek de tafel mooi. Zo creëer je je eigen restaurant aan huis. Wie wil dat nou niet?

Ontspannen is een must

Op deze dag mogen de moeders helemaal ontspannen en tot rust komen. Ze hoeven niks te doen. Leg haar in de watten en laat haar lang in bad liggen met een gezichtsmasker op. Of verwen haar met een goed boek of nieuw tijdschrift. Als het mooi weer wordt op deze dag, kan ze lezen en uitrusten in de tuin of onder de veranda. Een kussen in de rug en heerlijk liggen op de loungeset genietend van het zonnetje. Breng haar ook af en toe een glaasje wijn en wat lekkers. Zo kan zij helemaal genieten van deze dag.

Fijne Moederdag!

Cosiscoop Original gaslantaarn pink
Cosiscoop Original gaslantaarn pink
Wit Manifesto dienblad 60x60cm
Manifesto dienblad 60x60cm wit

 

Hartman sierkussen 50x30 cuba pink
Hartman sierkussen 50x30cm cuba pink