Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Relaxen op een outdoor textiel tuinbank

Tuinbanken komen in allerlei soorten en maten. Een tuinbank van outdoor textiel staat garant voor een heerlijke, comfortabele zit. Deze stoffen tuinbanken hebben vaak een warme uitstraling die doet denken aan de woonkamer. Het binnen naar buiten halen is ontzettend trending en met outdoor textiel prachtig te realiseren. Heeft u al een favoriet uitgezocht?

Stoffen tuinbank

Een outdoor textiel tuinbank, ook wel stoffen tuinbank genoemd, is een combinatie van een binnen-en buitenmeubel. Het heeft het comfort en design van uw bank uit de woonkamer, maar de kwaliteit van een tuinmeubel. Hierdoor is deze bank perfect voor tuin en balkon. Wij raden aan tuinmeubelen van outdoor textiel onder een overkapping te plaatsen en niet in de open lucht. Door frequente blootstelling aan regen, wind en zon zouden vlekken kunnen ontstaan.

Andere materialen

Is een tuinbank van outdoor textiel niet helemaal wat u zoekt? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ook tuinbanken van andere materialen. Maak eens kennis met de volgende soorten:

Om uw zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij een vergelijkfunctie aan onze webshop toegevoegd. Met deze vergelijkfunctie kunt u verschillende tuinbanken naast elkaar zetten om ze te vergelijken in materiaal, formaat, kleur en prijs. Vink het vakje ‘vergelijken’ aan en vergelijk onder in het scherm de producten onderling met elkaar.

Bestel bij Kees Smit Tuinmeubelen

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Bel gerust 0546-819493, maak gebruik van de chatfunctie op deze site, stuur een WhatsApp-bericht naar 06-20923572 of stuur een e-mail naar info@keessmit.nl. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze Experience Stores XXL. Onze adviseurs staan u graag te woord voor een deskundig advies op maat.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image