• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Maak het buiten gezellig met dienblad decoratie

Dienblad decoratie voor buiten

Een dienblad is één van de meest veelzijdige accessoires. Je ziet hem in de woonkamer, keuken en ook zeker buiten in de tuin. Het dienblad komt in diverse uitvoeringen en stijlen en heeft vele functies. Inspiratie nodig voor het decoreren van de tuin met een dienblad? Lees dan snel verder en ontdek hoe je onze dienbladen het beste inzet.

Een functionele accessoire

Vanzelfsprekend is een dienblad handig om iets op te serveren. Een dienblad is oorspronkelijk bedoeld voor het makkelijk verplaatsen van eten en drinken. Het handige aan een dienblad is dat je meerdere items tegelijkertijd kunt meenemen. Naast leuk is het dus ook heel functioneel! Het serveren van een hapje en drankje krijgt direct een beetje meer klasse. Ook een uitgebreid ontbijt op bed is op deze manier een eitje.

Dienblad decoratie voor de loungeset

Naast dat een dienblad de ideale accessoire is voor het serveren van eten, wordt deze ook voor andere doeleinden gebruikt. Een dienblad past goed op een eettafel met gezellige decoratie. Het makkelijke aan een dienblad is dat de decoratie op deze manier snel van tafel gehaald is. Tegenwoordig zien we het dienblad buiten ook veel bij loungesets. Hij wordt vooral als vervanger van de tuintafel ingezet. Plaats het dienblad op je voetenbank (zorg wel voor een vlakke ondergrond) en creëer in een handomdraai een bijzettafel. Je kopjes vallen op deze manier niet meer om. Ook ideaal als oplossing in een kleinere setting.

Draaien maar!

Ook in de wereld van de dienbladen bestaan er verschillende types en stijlen. Bij Kees zijn de dienbladen in verschillende formaten en materialen beschikbaar. Kies het dienblad uit dat het beste bij je wens past. Zo is er bijvoorbeeld het klassieke teakhouten dienblad. Perfect voor buiten op tafel of op je vierkante voetenbank. Ook een langwerpige variant is hierbij een leuke aanvulling. Liever een moderne look? Kijk dan eens naar onze dienbladen van aluminium. Of geef het een andere twist en kies voor rond. Naast een normaal rond dienblad is er de Lazy Susan. Dit draaiplateau fungeert ook als dienblad om te decoreren en is een leuk alternatief voor het traditionele dienblad. De Lazy Susan is 360 graden te draaien en staat gezellig bij een borrel. Even draaien en je gewenste hapje komt tevoorschijn. Ook wordt de Lazy Susan veel in de binnen- en buitenkeuken gebruikt. Op het plateau zet je je gevulde flessen olijfolie of een mooi peper- en zoutstel. Bekijk hier al onze dienbladen.

Dienblad decoratie

Een dienblad op tafel staat leuk, maar nog leuker is een rijk gevuld dienblad met allerlei snuisterijen. Een dienblad is snel en simpel te decoreren. Kies voor sfeervolle kaarsen of een mooie vaas met bloemen of pluimen. Ook een paar planten bij elkaar geeft een leuke look. Zet voor extra sfeer in de tuin een Cosi gaslantaarn neer. Het wakkerende vuurtje staat erg gezellig! Pas de decoratie van je dienblad aan op de kleuren in je huis of tuin, zo houd je eenheid en blijft het geheel rustig. Doordat alle decoratie bij elkaar geordend staat op het blad, oogt dit opgeruimd en overzichtelijk. Daarnaast verplaats je met een dienblad makkelijk de decoratie wanneer je de ruimte op tafel nodig hebt.

Geven is leuker dan krijgen

Nog leuker dan het krijgen van een cadeau, is het geven ervan! Dienbladen lenen zich prima voor deze gift. Bij Kees hebben we diverse opties voor dienbladen. Tip: Verzamel diverse lekkere borrelhapjes en pak je dienblad in doorzichtig cellofaan. Klaar is je hapjesplank!