Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. 50x50 cm
 • ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x35cm

  ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x35cm

  Old Teak Greywash
  5

  199,-

  159,-

Tuintafel 50x50

Kees Smit heeft een ruim assortiment tuintafels 50x50. Als u op zoek bent naar tuintafels met de afmetingen 50x50 cm bent u bij Kees Smit aan het juiste adres. Zo bieden wij tuintafels in vele materialen, zoals o.a. aluminium en het prachtige teak. Ook bieden wij veel verschillende kleuren aan. Het assortiment bestaat uit vele bekende merken zoals Bellagio en ROUGH. Tuintafels van 50x50 zijn eenvoudig te gebruiken als bijzettafel of als loungetafel.

Bijzet tuintafel 50x50

Tuintafels van 50 bij 50 cm kunnen perfect als bijzettafel gebruikt worden. Wij bieden 50x50 tuintafels aan met een variatie in hoogte. Zoekt u naast uw tuinstoel een plekje waar u uw kop koffie op kwijt kunt, dan is zo’n tuintafel ideaal voor u!

50 x 50 cm tuintafels van teakhout

In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u 50 x 50 cm tuintafels gemaakt van teakhout. Teakhout is een erg geschikt materiaal voor tuinmeubelen en staat ook nog eens mooi in uw tuin. Dat teakhout geschikt is voor gebruik buitenshuis komt doordat het de volgende eigenschappen kent:

 • Teakhout is zwaar;
 • Teakhout is sterk;
 • Teakhout is duurzaam;
 • Teakhout vergrijst na enige tijd;
 • Teakhout heeft een warme uitstraling;
 • Teakhout droogt snel in de zon;
 • Teakhout voelt natuurlijk aan.

Tuintafel 50x50 online kopen

Heeft u de perfecte tuintafel 50x50 gevonden? Bestel dan uw nieuwe tuintafel eenvoudig in onze online shop, zodat u snel hiervan gebruik kunt maken. Uiteraard kunt u ook de tuintafel 50x50 komen bekijken en kopen in één van onze vestigingen!

Tuintafels met andere afmetingen?

Bent u op zoek naar tuintafels met andere afmetingen dan 50x50? Bij ons vindt u tuintafels van veel verschillende formaten en afmetingen. Bij Kees Smit kunt u altijd terecht voor de laagste prijsgarantie. Bekijk daarom ook eens ons andere aanbod:

Tuintafels 70x70
Tuintafels 60x60
Meer tuintafels

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image