Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kettler tuintafels

Op zoek naar een Kettler tuintafel? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie Kettler tuintafels. Kettler staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en eigentijdse design. Combineer een Kettler tuintafel met één van de vele tuinstoelen uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen.

Uitgelicht: aluminium Kettler tuintafel

Aluminium is een materiaalsoort dat tegenwoordig veel in de tuinmeubelindustrie voorkomt. Een aluminium Kettler tuintafel geeft uw tuin een mooie uitstraling. De kenmerken van deze materiaalsoort hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Het materiaal is sterk en licht in gewicht
  • Het is gemakkelijk te reinigen
  • Het aluminium is onderhoudsvriendelijk

Groene zeep is een perfect middel om een aluminium Kettler tuintafel mee te reinigen. In combinatie met een zachte borstel of zachte doek en veel water. Wij adviseren om uw aluminium Kettler tuintafel niet met een zeil of hoes af te dekken. De reden hiervoor is dat ingepakte tuinmeubelen verstikken en dus niet meer ademen zodat er afdrukken en/of vlekken op het materiaal kunnen komen. Voor meer onderhoud- en opbergtips kijkt u op onze onderhoudsblog over aluminium tuintafels.

 

Andere merken

Bent u op zoek naar een tuintafel van een ander merk? Dat kan! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u naast Kettler tuintafels, ook diverse tuintafels van andere merken. Kijkt u eens naar merken, zoals:

 

Kettler tuintafel bestellen

Bestel uw favoriete Kettler tuintafel gemakkelijk en snel in onze online shop. Liever de Kettler tuintafel in het echt bewonderen en uitproberen? Bezoek dan één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een deskundig advies. De koffie en thee staan altijd voor u klaar.