Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Verschillende soorten tuinbanken

Verschillende soorten tuinbanken

7 augustus 2017

Zet een tuinbank lekker in het zonnetje en geniet samen met vrienden of familie van het buitenleven. Maar niet alleen met anderen, ook alleen kun je genieten op een tuinbank. Heerlijk met een limonade of met een boek en een zomerse dag is zo voorbij. Zie jij jezelf al op een tuinbank zitten? Ook als het ’s avonds begint af te koelen, kun je lekker onder een warme deken of bij een kachel genieten van je bank.

Lees verder
Onderhoud parasols

Onderhoud parasols

1 augustus 2017

Er zijn tegenwoordig veel tuinmeubelen en accessoires op de markt om je tuin aan te kleden,  en daar hoort een parasol natuurlijk ook bij. Om ervoor te zorgen dat je parasol zo lang mogelijk meegaat is je parasol schoonmaken van groot belang. In dit artikel leren we je hoe je je parasol het beste kunt schoonmaken en onderhouden.

Lees verder
Vier de zomer in een hangstoel

Vier de zomer in een hangstoel

31 juli 2017

De zomer is begonnen! Dat betekent maar één ding: genieten van het buitenleven. Doe dit volledig in stijl met een hippe hangstoel. Schommel rustig heen en weer, lees een goed boek of geniet van een middagdutje in de zon. Met een hangstoel creëer je een unieke plek om te ontspannen. Kees heeft speciaal voor jou de mooiste varianten op een rij gezet. Dat wordt stijlvol relaxen deze zomer!
Lees verder
5 voorbeeldtuinen

5 voorbeeldtuinen

20 juli 2017

Ben jij nog op zoek naar tuin voorbeelden om jouw droomtuin te creëren? In deze blog zie je een aantal inspirerende voorbeeldtuinen.

Lees verder
Onderhoud outdoor textiel tuinmeubelen

Onderhoud outdoor textiel tuinmeubelen

20 juli 2017

Outdoor textiel, een materiaalsoort die comfort biedt én je tuinmeubelen beschermen tegen wind, zon en regen. Deze stof is voorzien van een beschermlaag, waardoor het water over de stof rolt en niet intrekt. Condens- en vochtvorming wordt voorkomen, doordat de stof kan ‘ademen’. Er zijn een aantal dingen die je moet weten over je outdoor textiel tuinmeubelen. In deze blog lees je precies wat de eigenschappen zijn van deze materiaalsoort, hoe het schoongemaakt moet worden en hoe je het moet onderhouden.

Lees verder
Top 10 Beste parasols van Kees!

Top 10 Beste parasols van Kees!

18 juli 2017

De zon staat hoog aan de hemel en de temperaturen lopen op. Het is zomer en daar genieten we volop van! Wanneer het kwik stijgt, is het fijn om verkoeling onder een parasol te zoeken. Met een parasol creëer je gemakkelijk en snel schaduw op de gewenste plaats. Wil je weten wat de beste parasols van Kees zijn? We laten je dit graag zien met een top 5 beste staande parasols en een top 5 beste zweefparasols!

Lees verder
UPF parasoldoek

UPF parasoldoek

5 juli 2017

Tijdens een zomerse dag is het fijn de schaduw op te zoeken onder een parasol. Maak in deze blog kennis met de eigenschappen en UPF-waardes van Polyester

Lees verder
Voortuin inrichten

Voortuin inrichten

3 juli 2017

De voortuin is het visitekaartje van je woning! Daarom is het leuk om tijd en aandacht te besteden aan de indeling en inrichting van jouw voortuin! Hoe je van jouw voortuin een gezellige plek maakt, die helemaal past bij jouw woning en persoonlijke wensen, lees je in deze blog vol met voortuin ideeën!

Lees verder
Moderne tuintips

Moderne tuintips

26 juni 2017

Wat is een moderne tuin? In de tuinwereld liggen de begrippen strak, rust en reinheid in verband met modern. Deze stijl vind je terug in zowel grote als kleine tuinen. In deze blog laat ik je graag kennismaken met moderne tuinen, stijlen en vormen!
Lees verder