Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Moderne tuintips

Moderne tuintips

26 juni 2017

Wat is een moderne tuin? In de tuinwereld liggen de begrippen strak, rust en reinheid in verband met modern. Deze stijl vind je terug in zowel grote als kleine tuinen. In deze blog laat ik je graag kennismaken met moderne tuinen, stijlen en vormen!
Lees verder
Feest in eigen tuin!

Feest in eigen tuin!

12 juni 2017

Het is bijna zomer dus dat betekent tijd voor tuinfeesten! Je eigen tuin is de ideale feestlocatie want je hoeft de deur niet uit voor gezelligheid. Daarnaast heeft het nog een voordeel, de ruimte kun je precies zo inrichten als jij wilt. Wat in een feestelijke tuin zeker niet mag ontbreken is een gezellige hoek om te kletsen.
Lees verder
Je balkon inrichten doe je met deze 10 tips van Kees!

Je balkon inrichten doe je met deze 10 tips van Kees!

8 juni 2017

Heb je een balkon of een tuin die wat aan de kleine kant is? Dan moet je dit artikel gewoon even lezen. Hierna ben je namelijk 100% geïnspireerd om aan de slag te gaan met het inrichten van jouw balkon. Doe je voordeel met de 9 balkon inrichten tips van Kees!
Lees verder
Bescherm je parasol met een beschermhoes

Bescherm je parasol met een beschermhoes

30 mei 2017

Het is verstandig je parasol te beschermen met een beschermhoes. Waarom? Omdat je zo langer plezier beleeft van je parasol. Een beschermhoes beschermt een parasol namelijk tegen weersinvloeden van buitenaf. In deze blog zet ik de voordelen op een rij en leg ik uit hoe je de beschermhoes moet gebruiken.
Lees verder
Win een tuinfeest!

Win een tuinfeest!

23 mei 2017

Bijna 10.000 klanten hebben Kees Smit beoordeeld en hier zijn wij enorm trots op! Om dit te vieren, verloten wij onder alle beoordelingen een super tof tuinfeest in eigen tuin, geheel georganiseerd door Kees Smit! Het enige wat jij nog moet doen is maximaal 20 gasten uitnodigen.

Lees verder
Het droomterras van Roos

Het droomterras van Roos

12 mei 2017

Sinds twee weken woon ik samen met mijn vriend midden in het centrum. Het is een mooi appartement met tot onze blijdschap een ruim dakterras van 50 vierkante meter. Maar erg gezellig ziet het er buiten nog niet uit… Hoog tijd dus om er een droombalkon van te maken!
Lees verder