Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een kijkje in de tuin bij..

6 december 2017, door Tessa

Een kijkje in de tuin bij..

Het is weer tijd om te gluren bij de buren! Kees licht namelijk wekelijks een tuin uit. Hoe geven zij hun tuin vorm met onze meubelen? Lees de blog om inspiratie op te doen!

Vandaag nemen we een kijkje bij de familie Reinders. Zij hebben aan de zijkant van hun huis een prachtig meubel van Kees Smit Tuinmeubelen staan. Het is de R&S Design Guarde duozit tete a tete. Deze prachtig vormgegeven loveseat in de houtsoort meranti biedt plaats aan twee personen. De familie heeft hem een perfect zonnig plekje in de tuin gegeven.

Houd je er rekening mee dat hout altijd kan gaan werken? De Guarde duozit zal nog stoerder worden naarmate de seizoenen verstrijken. Barstjes en haarscheurtjes maken het meubel uniek in zijn soort. Tussen de twee zitplaatsen bevinden zich niet één maar twee tafelbladen. Op het bovenste tafelblad is ruimte voor bloemen en je kop thee. Het onderste tafelblad kun je gebruiken voor tijdschriften of een boek. Het tuinmeubel is onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. Verrijk de loveseat met tuinkussens zodat je nog comfortabeler zit. 

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden