Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Green Weekend: van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018

René 11 juni 2018
Nieuws

Voor orders vanaf 750,- planten wij een nieuwe boom!

We zijn allemaal verantwoordelijk voor de toekomst van onze planeet. Kees Smit draagt ook graag zijn steentje bij. Zo is het hout dat naar Nederland komt, voorzien van een FLEGT-vergunning. Deze regeling zorgt ervoor dat alleen legaal gekapt hout geïmporteerd wordt door de Europese Unie. Om een extra bijdrage te leveren aan het milieu gaat Kees Smit Tuinmeubelen nieuwe bomen planten. Bomen bieden o.a. bescherming, zuiveren de lucht en produceren zuurstof. Het planten van nieuwe bomen doen wij in samenwerking met Trees for All. De bomen worden geplant in Nederland en in Bolivia en worden daar duurzaam beheerd.

Voorwaarden:
• Minimum orderbedrag: 750,- euro;
• Bomen planten doen wij via Trees for All;
• Geldig voor aankopen in onze Experience Stores XXL én online-aankopen;
• Aankoop dient in het weekend van 22 juni t/m 24 juni 2018 gedaan te worden.

Kom op de fiets en krijg een vergoeding per kilometer!

Als je met de fiets naar één van de Experience Stores XXL van Kees Smit Tuinmeubelen komt dan krijg je een vergoeding van € 0,25 per kilometer. Dit krijg je in de vorm van een cadeaubon.

Rekenvoorbeeld:
Kees woont in Nieuwegein en gaat op de fiets naar onze Experience Store XXL in Amersfoort. De heenreis is 36 km en de terugweg uiteraard ook. In totaal dus 72 km. 72 x 0,25 = € 18,- korting. Komt Kees samen met zijn partner? Dan krijgen ze allebei korting, dus 18 x 2 = € 36,- korting. Komen de twee kids van Kees ook mee? Ook zij krijgen uiteraard korting: 18 x 4 = € 72,- korting. Het gezin krijgt dus een cadeaubon ter waarde van € 72,-.

Voorwaarden:
• Je moet kunnen aantonen dat je op de fiets naar Kees Smit gekomen bent (maak een foto van jezelf op de fiets voor het pand van Kees Smit);
• Op basis van jouw woonplaats stellen wij de vergoeding vast;
• Actie is alleen geldig in het weekend van 22 juni t/m 24 juni 2018. De cadeaubon kun je ook na dit weekend nog inwisselen.

Doe dit weekend een aankoop en maak kans op een groene Veloretti-fiets!

In samenwerking met Veloretti verloten wij dit weekend een fiets onder iedereen die een bestelling heeft geplaatst. Dus, plaats een bestelling en je doet automatisch mee!

Voorwaarden:
• Elke bestelling doet mee, ongeacht de orderwaarde;
• Geldig voor aankopen in onze Experience Stores XXL én online-aankopen;
• Aankoop dient in het weekend van 22 juni t/m 24 juni 2018 gedaan te worden.

We maken de winnaar bekend op vrijdag 29 juni 2018, via onze Facebook-pagina en nieuwsbrief. Uiteraard brengen we de winnaar ook persoonlijk op de hoogte. Je kunt de fiets ophalen in onze Experience Store XXL in Amersfoort of Almelo.

Bezoek tijdens Green Weekend onze Experience Stores XXL, de koffie en wat lekkers staat klaar!

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden