Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Barstoelen

Wilt u heerlijk relaxen met een drankje in uw hand? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruim aanbod aan barstoelen. Barstoelen hebben een hele andere beleving dan een gewone tuinstoel. U kunt de barstoelen eenvoudig combineren met een mooie bartafel, zodat u een totaal plaatje creëert. Een barset brengt een gezellige sfeer met zich mee. U verplaatst het café naar uw eigen tuin.

Merken

Kies voor het unieke design van Apple Bee of voor een strakke uitstraling van Manifesto. Daarnaast zijn de barstoelen in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Bekijk het gehele aanbod in onze online shop. Door het gebruik van de filter kunt u uw zoekopdracht verfijnen.

Uitgelicht: aluminium

Kees Smit Tuinmeubelen beschikt over een ruim aanbod aluminium barstoelen. Een barstoel van aluminium heeft de volgende eigenschappen:

  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Kan niet doorroesten
  • Onderhoudsvriendelijk

Deze eigenschappen maken aluminium tot een uitermate geschikt buitenmateriaal. Het reinigen van een aluminium barstoel gaat eenvoudig met water en groene zeep. Bekijk ook onderhoudsblog over aluminium tuinmeubelenvoor meer onderhoudstips.

Bestel eenvoudig en snel

Uw favoriete barstoel kunt u veilig en snel bestellen in onze online shop! Wilt u de barstoel liever in het echt uitproberen? Dat kan, bezoek één van onze showrooms en bewonder de barstoelen met eigen ogen. Onze verkoopadviseurs geven u graag een persoonlijk advies.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image