Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Buitenkijker: de natuurlijke tuin van Judith

Tessa 29 mei 2020
Tips & Trends

Midden in de natuur woont Judith met haar man en drie kinderen. Hun boerderij staat op het werelderfgoed van Schokland. Een voormalig eiland waar vanaf de prehistorie al mensen hebben gewoond. Het eiland is inmiddels ingepolderd en dient nu als natuurgebied. De boerderij van de familie Kets is omringd met alles wat de natuur te bieden heeft. Reeën die komen snuffelen bij de moestuin, de koeien van de biologische boeren om de hoek en heel veel groen.

Een heerlijk rustpunt

Geïnspireerd door de boerderijtuin van haar vader heeft Judith nu haar eigen opgeknapte boerderij mét een landelijke groene tuin. Haar favoriete boom is de grote notenboom die er al staat van vroeger. Als het zomers heel warm is, is het lekker genieten hieronder in een hangmat. Heerlijk tot rustkomen in de tuin. Dat is waar het om draait volgens Judith. De overkapping is de plek waar ze de meeste tijd doorbrengen. Lekker buiten koken en vervolgens comfortabel relaxen in de loungemeubelen.

Tuintje naar mijn hart

Benieuwd naar Judiths verhaal? Bekijk dan de volgende video:

Laatste plannen

De laatste plannen voor de tuin zijn een natuurlijke zwemvijver en enkele leuke wandelpaden. “De landelijke stijl van binnen wil ik graag buiten verder uitbreiden. Dus met Instagram als inspiratiebron ga ik rustig door om de tuin nog verder naar wens te maken. “

Shop de stijl

Bekijk Judiths eigen Instagram via: @landlevenjudith

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden