Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Buitenkijken bij een moderne boerderijtuin

Anne 19 mei 2020
Tips & Trends

In deze buitenkijker staat Instagrammer @aandezandweg centraal. Haar tuin in De Meern is zeker het bekijken waard. Een verhuizing stond helemaal niet op hun planning. Totdat ze de mogelijkheid kregen om een nieuw huis te bouwen op een plek waar vroeger een twee onder een kap woning stond met oude schuren erachter. De kans om zelf te kiezen hoe huis en tuin eruit komen te zien hebben ze dan ook met beide handen aangegrepen.

 “Eén van onze grootste wensen ging in vervulling: een wit huis met een niet té moderne uitstraling én dat past bij de andere huizen in de straat.” Met ieder detail gingen ze aan de slag, zowel voor het interieur als het exterieur.

“Ik vind het belangrijk dat de uitstraling van ons huis bij de stijl van de buurt past. Mijn tuinstijl zou ik omschrijven als een mix van boerderij en modern. Wij wonen onder de rook van Utrecht in het oude gedeelte van een dorp. Vroeger woonden hier veel boeren, maar dit heeft nu plaatsgemaakt voor nieuwbouw. Omdat onze tuin groter is dan we gewend zijn, maakte ik samen met een tuincentrum een nieuw ontwerp. Aan de hand van foto’s en inspiratie brachten we de sfeer in beeld die het moest uitstralen."

“Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Uit magazines en social media zoals Pinterest en Instagram. Ik zoek dan bijvoorbeeld op #tuininspiratie. Mijn motto is dat er wat betreft styling eigenlijk nooit iets mis kan gaan, omdat verschillende stijlen tegenwoordig heel goed samengaan. Dit geldt voor zowel in huis als buiten. Juist door dit te mixen, maak je het ook eigen. Wees vooral niet bang om nieuwe dingen te proberen, want je kunt het altijd nog weer veranderen.”

Mijn tuintip

“Aan het huis hebben wij een overkapping met houtkachel. Dat is toch wel mijn lievelingsplek. Vanuit hier overzie ik de hele tuin én het is een mooie verbintenis van binnen met buiten. Dus een overkapping aan het huis vast is wat mij betreft een echte aanrader. En oja, bij een grote tuin scheelt een besproeiingsinstallatie heel veel werk. Maar kies vooral waar jij gelukkig van wordt en geniet!

Shop de stijl

Nieuwsgierig naar de tuin en de bijzondere inrichting? Volg dan @aandezandweg op Instagram!

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden