Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Zakelijk menu

Zorg

Comfortabel zitgemak is van groot belang in de zorg. Ons doel is te motiveren om naar buiten te gaan. Daarom bieden wij voor zorginstellingen comfortabel terrasmeubilair aan van uitstekende kwaliteit. Met onze ervaring helpen we een terras te realiseren die aansluit bij de wensen van u en uw bewoners.

Neem contact op

Specialist voor de zorg

Genieten van het buitenleven is niet vanzelfsprekend bij een zorginstelling. Wij denken met u mee in oplossingen en bieden unieke zitmiddagen aan. Onder het genot van een kop koffie testen bewoners op eigen locatie nieuwe meubelen uit. Hoe gaaf is het dat bewoners, indien mogelijk uiteraard, ook hun mening mogen geven over het design en zitcomfort van een tuinstoel? Rolstoelvriendelijkheid en efficiëntie op een zorgterras zijn onze specialismes. Neem contact op en laat u deskundig adviseren.

Waarom Kees Smit Tuinmeubelen?

  • Eigen accountmanager
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Bezoek op locatie
  • Kosteloos transport binnen Nederland
  • Altijd het puntje op de i
Bekijk project

Zorg- en Wooncentrum De Haven

'Als Woon- Zorgcentrum hebben wij specifieke vragen en wensen waaraan ons tuinmeubilair moet voldoen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen is er veel kennis en inzicht aanwezig wat betreft onze doelgroepen. We zijn zeer tevreden over het gegeven advies en het hele aankoopproces. Kees Smit Tuinmeubelen is wat ons betreft een aanrader!' Annemarie de Feijter - Beukers, Zorg- en Wooncentrum De Haven

Projectinspiratie

4 tips voor zorgmeubilair

Niet alle tuinmeubelen zijn geschikt voor zorgininstellingen. Daarom geven we graag 4 tips die helpen bij het kiezen van het juiste meubilair.

Zitcomfort

Bij het uitkiezen van tuinstoelen en tuinbanken is het zitcomfort erg belangrijk. Zijn er kussens nodig en welk design vereenvoudigd opstaan? Vragen waar wij u graag advies op maat in willen geven.

Onderhoud

Dagelijks het tuinmeubilair schoonmaken is een grote uitdaging. Daarom raden wij onderhoudsarme meubelen aan in de zorg. Zo houdt u meer tijd over om samen met de bewoners van het buitenleven te genieten.

Zitmiddag

Laat Kees Smit Tuinmeubelen een zitmiddag organiseren. Zo testen collega’s en de bewoners vrijblijvend verschillende meubelen op het eigen terras. Zo houdt u tevens rekening met de wensen van de bewoners en het personeel.

Materiaal

Bij het uitkiezen van het materiaal voor een zorgterras zijn stevigheid en gewicht twee belangrijke eigenschappen om rekening mee te houden. Maak een juiste keuze voor uw bewoners.