Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 8 (Seizoen 8)

Robs Grote Tuinverbouwing – Aflevering 8 (Seizoen 8)

23 oktober 2017

In alle vroegte is Rob deze week op pad voor een verrassing in Nijmegen. Britt wil graag haar man Boy verrassen met een nieuwe tuin. Hij is fan van het programma en is dan ook met zijn eigen tuin begonnen, maar het wil nog niet echt lukken. Gelukkig komt Rob daar verandering in brengen. Hij mag van Boy losgaan met bloemen en zelfs met fruitbomen. Dus het team gaat aan de slag om zowel de woonkamer als tuin aan te pakken.
Lees verder
Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering7

Geer&Goor Stevig Gebouwd - Aflevering7

20 oktober 2017

Voor de laatste aflevering van Stevig Gebouwd zijn Geer & Goor op bezoek in Amsterdam. Verpleeghuis Amsta de Poort heeft namelijk een pittige klusvraag voor het stel. Ze willen graag een nieuw restaurant beginnen om meer binding met de buurt te krijgen. De bewoners met diagnose Korsakov krijgen de eer om het restaurant te gaan runnen. Het restaurant is groot, maar hopeloos verouderd. Tijd om de grootste klus van het seizoen te gaan klaren.
Lees verder
Verleng het buitenleven in het najaar

Verleng het buitenleven in het najaar

17 oktober 2017

In het najaar trekken veel mensen naar binnen en wordt de tuin niet langer gezien als een ontspanningsplek. Echter, dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt, ook nu de dagen kouder worden, nog steeds genieten van je tuin. Benieuwd hoe je dit moet aanpakken? Lees de blog om ideeën op te doen zodat ook jij het buitenleven kan verlengen.
Lees verder
Haal met kussens de herfst in huis

Haal met kussens de herfst in huis

10 oktober 2017

Langzamerhand verkleuren de bladeren aan de bomen van groen naar bruin, en dat betekent dat de herfst voor de deur staat. Tijd om actie te ondernemen en je huis een nieuwe najaarslook te geven. Dit kan met nieuwe meubelen of een likje verf, maar veel simpeler en goedkoper zijn kussens! In deze blog lees je hoe je de herfst in huis haalt aan de hand van nieuwe sierkussens.
Lees verder