Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Win een cadeaubon

Wil jij jouw tuin of balkon een make-over geven met nieuwe tuinmeubelen van Kees? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en maak automatisch kans op een cadeaubon van € 2000,-.

Hoe maak je kans? Heel simpel: schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van tuininspiratie, handige tips en nóg meer winacties, dus waar wacht je nog op?

Wat kun je precies winnen?

Een cadeaubon van Kees Smit Tuinmeubelen t.w.v. € 2000,-. Ga jij voor een loungeset of een tuinset of misschien wel allebei! Met deze cadeaubon geef je jouw terras hoe dan ook een nieuwe look! Heb je al iets op het oog of heb je al een aankoop gedaan bij ons in de actieperiode? Geen probleem. Wij storten dan het aankoopbedrag terug tot € 2000,-. Was het aankoopbedrag lager? Dan ontvang je een cadeaubon voor het resterende bedrag.

Actievoorwaarden

De actieperiode loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2021. Schrijf je dus op tijd in om kans te maken op de cadeaubon. Op 5 juli 2021 zullen wij de winnaar bekendmaken via Facebook, Instagram én uiteraard via de nieuwsbrief. De winnaar wordt persoonlijk per telefoon op de hoogte gebracht. Daarom ontvang je na het inschrijven voor de nieuwsbrief een e-mail waarin wij je telefoonnummer vragen. Wees gerust, we gebruiken je nummer alleen voor de bekendmaking en niet voor commerciële doeleinden. We wensen je veel succes!