• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Kees Smit Tuinmeubelen beste tuinmeubelwinkel van 2016

Kees Smit Tuinmeubelen, vestiging Amersfoort, is uitgeroepen tot de beste Tuinmeubelwinkel van Nederland in 2016. De prijs werd maandag 13 juni j.l. overhandigd tijdens de officiële uitreikingsceremonie van de branchevereniging B3. De branchevereniging is de overkoepelende organisatie voor fabrikanten, groothandelaren en importeurs.

De onderscheiding is toegekend door een onafhankelijke jury, gevormd door specialisten op het gebied van retail, tuinmeubelen en winkelinrichting. De jury heeft alle genomineerde bedrijven beoordeeld op basis van productkennis, klantenservice en assistentie bij verkoop. De jury is vol lof over de wijze waarop Kees Smit Tuinmeubelen zich profileert. “De jury benoemd de zeer uitgebreide, maar toch overzichtelijk opgestelde collectie als uniek. De doorslag werd gegeven door het persoonlijk advies en de gehele sfeerbeleving in de showroom.”

Directeur Henk Smit: “Wij zijn ontzettend blij met deze onderscheiding. Deze prijs is een erkenning voor iedereen die werkzaam is bij Kees Smit Tuinmeubelen. Niet alleen het advies en de kennis over onze collectie, maar ook de levering en service ondersteuning binnen ons familiebedrijf is erg belangrijk.” In de jaren 2012 en 2014 kreeg Kees Smit Tuinmeubelen van branchevereniging B3 al de onderscheiding ‘Beste tuinmeubelbedrijf’. Het bedrijf werd in 2014 getypeerd als ‘vriendelijk, modern en een voorloper op het gebied van internet en social media’.