• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Samen bomen planten met Trees for All

samen-bomen-planten-met-trees-for-all

Kees Smit Tuinmeubelen vindt genieten van het buitenleven erg belangrijk. Extra aandacht geven aan het milieu is daarom essentieel, zodat dit niet verloren gaat. In 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met Trees for All. Met gepaste trots willen we jullie vertellen dat we de samenwerking verlengd hebben. Lees verder om te ontdekken welke groene weg wij inslaan.

Trees for All

Een boom is een bijzonder cadeau en levert een concrete bijdrage aan de wereld van morgen. Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

1-2-Tree-project

Wij vinden het heel belangrijk dat ook wij meehelpen aan een beter milieu om verdere ontbossing tegen te gaan. Daarom gaan wij dit hoogseizoen minstens 200 bomen per maand planten. Dit doen wij met het 1-2-Tree-project. Dit betekent dat er zowel een boom in Nederland (1) als in Bolivia (2) wordt geplant. Hiermee gaan we de ontbossing van onze aarde tegen. In totaal gaan we 600 bomen planten in Nederland en 600 bomen in Bolivia.