• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

1 juni banenavond in Venlo

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In het najaar van 2022 openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in Venlo. Kom jij geheel vrijblijvend kennis met ons maken tijdens de kennismakingsavond op woensdag 1 juni?

“Voordat je ergens gaat solliciteren wil je natuurlijk graag weten hoe het is om er te werken, zonder dat daar direct verplichtingen aan verbonden zijn, “ aldus Liesbeth Kremer (recruiter bij Kees Smit Tuinmeubelen). Ze vervolgt: “Dat begrijpen wij heel goed. Op woensdag 1 juni organiseren we daarom een kennismakingsavond voor geïnteresseerden bij Van der Valk in Venlo." 
 

Programma kennismakingsavond

“Tijdens deze avond geeft onze collega Niels om 19:00 en 20:00 uur een presentatie over ons bedrijf. Ook onze collega Patrick sluit aan om vanuit zijn eigen ervaring te vertellen hoe het is om in de omgeving van Venlo te wonen en bij Kees Smit te werken. Hij reist inmiddels al een jaar vanuit Venlo naar Almelo.

Wil je nader kennismaken en/of heb je vragen? Kom dan om 19:30 en om 20:30 uur naar de borrel of schrijf je in voor de speeddate. Tijdens de borrel kun je ook kennis maken met onze collega’s Aart en Astrid. Zij komen ook uit de omgeving van Venlo. Want wie kan er nu het beste vertellen hoe het is om bij Kees Smit te werken, dan zij zelf?“

‘Weet jij nu al dat je bij ons wilt gaan solliciteren?’

“Dan draaien we de rollen heel graag om. Schrijf je in voor de speeddate en laat zien wie jij bent! Je hebt hiervoor geen brief en cv nodig. Tijdens de speeddate krijg je de tijd om jezelf te presenteren, tijdens een gesprek met één van de aanwezige leidinggevenden. Is er een goede klik? Dan plannen we graag een vervolggesprek in.”

Wat maakt het werken bij Kees Smit bijzonder?

“Kees Smit is een vooruitstrevend bedrijf dat groot is geworden door klein te blijven. Hiermee doel ik op de omgang met elkaar. Naast dat je in een fijne en mooie werkomgeving werkt is het denk ik vooral de aandacht voor elkaar en de manier waarop we met elkaar omgaan, wat Kees Smit bijzonder maakt. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk komen, dat het onderlinge contact goed is en dat er oprechte aandacht is voor elkaar. Niet alleen onderling maar ook tussen medewerkers en hun leidinggevenden. Je bent bij ons absoluut geen nummer. Wij zien graag dat je anderen behandelt zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Dat is de basis.”

Hoezo biedt de opening van een vestiging in Venlo geïnteresseerden unieke kansen?

“Als je nu instapt en bij Kees Smit komt werken, dan krijg je de kans om de vestiging in Venlo samen op te bouwen. En daarmee bedoel ik écht samen. Je helpt mee met het inrichten van de winkel en bent ook betrokken bij de opening, eind dit jaar. Dat is een ervaring die je waarschijnlijk niet vaak meemaakt.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar verkoopadviseurs, magazijnmedewerkers en medewerkers voor de receptie, balie en horeca. Deze vacatures kun je hier vinden. Later dit jaar zullen we ook de vacatures publiceren voor studenten die een bijbaan zoeken. Een Experience Store van 8.000 m2 aan tuinbeleving, is ontzettend groot. Samen zorgen we ervoor dat alle bezoekers van binnenkomst tot vertrek een goede ervaring bieden.

Twijfel je om langs te komen? Schrijf je gewoon in en maak je twijfels bespreekbaar.  Zoals gezegd is het geheel vrijblijvend. Ik ben zelf ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en zie ernaar uit je te ontmoeten. Tot dan!”