• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Ik ben Kees, aangenaam - Aart de Groot

Ik ben Kees, aangenaam

In ‘Ik ben Kees, aangenaam’ gaan we in gesprek medewerkers uit de omgeving van Venlo, die vertellen hoe het is om bij Kees Smit te werken. Aart de Groot is de eerste met wie we in gesprek gaan.

Op de vraag hoe het is om te werken bij Kees Smit en wat Kees Smit in zijn ogen bijzonder maakt vertelt hij: “Ik kom uit Venlo en werk sinds een jaar bij Kees Smit Tuinmeubelen. Wat Kees Smit in mijn ogen bijzonder maakt is de familiecultuur waarbij de onderlinge betrokkenheid erg groot is. Als nieuwkomer uit het zuiden van het land ben ik dan ook met open armen ontvangen en voelde ik mij direct onderdeel van het team. Waarbij iedereen, van jong tot oud, respect voor elkaar heeft en elkaar helpt.

Vanaf dag één werd ik goed begeleid. Niet alleen op de werkvloer maar ook door bijvoorbeeld de product- en materiaaltrainingen die worden aangeboden. Er is een digitale Kees Smit Academie die je de mogelijkheid biedt je verder te ontwikkelen.

Bij andere werkgevers heb ik wel eens ervaren dat ik op mijn tenen moest lopen om in het plaatje te passen. Dat is hier absoluut niet zo. Ze willen hier juist graag dat je jezelf bent en prikken er anders zo doorheen. Falen bestaat niet en fouten maken mag. Ook word je vanaf het eerste moment bij alles betrokken.”

‘Er staat ons iets heel moois te wachten’

“Om de familiecultuur ook uit te kunnen dragen in Venlo, werk ik alvast mee in de Experience Store XXL in Amersfoort. Er zijn inmiddels meerdere collega’s uit de omgeving van Venlo werkzaam in de Experience Stores XXL in Amersfoort en Almelo. Het is voor ons nu een eindje rijden, maar zeker de moeite waard. Er staat ons iets heel moois te wachten en daarbij kunnen we straks ook nog eens op de fiets naar ons werk. Op dit moment wordt het pand flink verbouwd zodat de deuren in het najaar geopend kunnen worden.”

‘Pak deze unieke kans om samen met ons deze nieuwe locatie op te zetten’

“Het team van onze vestiging in Venlo bestaat straks uit een storemanager, teamleiders, verkoopadviseurs, receptionistes, horecamedewerkers en magazijnmedewerkers. Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Maak jij samen met ons deze nieuwe locatie tot een succes? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Jij wordt betrokken bij de opening van de nieuwe Experience Store en vormt samen met ons de kern van het nieuwe team. Doorgroei in de richting van bijvoorbeeld senior verkoopadviseur, (parttime) trainer en teamleider horen ook tot de mogelijkheden. Wie wil dat nou niet? Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie of neem contact op met mijn collega Liesbeth Kremer (recruiter) via telefoonnummer 06 111 340 97 (bereikbaar op: ma, di, do, vr). Ik zie ernaar uit om met je samen te werken.”