• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Ik ben Kees, aangenaam - Astrid Franssen

Ik ben Kees, aangenaam (Astrid Franssen)

In ‘Ik ben Kees, aangenaam’ gaan we in gesprek medewerkers uit de omgeving van Venlo, die vertellen hoe het is om bij Kees Smit te werken. Dit keer gaan we in gesprek met Astrid Franssen. Zij komt uit Tegelen en werkt inmiddels alweer een jaar bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Op de vraag hoe het is om te werken bij Kees Smit en wat Kees Smit in haar ogen bijzonder maakt zegt ze: “Toen ik de vacature voor verkoopadviseur destijds voorbij zag komen maakte mijn hart een klein sprongetje. Ik voelde aan alles dat deze functie mij op het lijf geschreven is, maar las ook dat er in het begin van je gevraagd werd om een tijdje in Almelo of Amersfoort mee te werken om de familiecultuur ook goed in Venlo uit te kunnen dragen. Dat maakte het voor mij wat lastig, omdat ik ook een gezin heb. Maar wat ben ik blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en bij Kees Smit aan de slag ben gegaan. Het voelt als één grote familie, alsof ik hier al jaren werk.”

‘Hier mág je verkopen’

“Je hoort wel eens verhalen dat een bedrijf in de vacaturetekst een ander beeld schept dan het in werkelijkheid blijkt te zijn. Dat was bij mij inderdaad ook het geval, maar dan in positieve zin. In werkelijkheid voelt het nog fijner dan verwacht. Hier mág je verkopen, je voelt geen druk om te moeten verkopen omdat een goed gevoel bij de klant voorop staat. Dat voelt erg prettig en draagt bij aan het werkplezier. En als je plezier hebt in je werk, dan straal je dat ook uit.

Ik vind het fijn om klanten met een blij gevoel de deur uit te kunnen laten gaan. De meeste klanten hebben zich al online georiënteerd en zijn goed op de hoogte van het aanbod. Het is daarom belangrijk dat je als adviseur goed beslagen te ijs komt. Daarnaast is het van belang dat je veel kennis hebt van de verschillende materialen waardoor je een goed advies kunt uitbrengen. Ik vond dan ook maar wat fijn dat ik hierin vanaf dag één goed begeleid werd, door bijvoorbeeld de product- en materiaaltrainingen. Dat maakt dat je met een goed gevoel de adviesgesprekken kunt voeren. Soms komen klanten met bepaalde wensen en eisen en gaan ze de deur uit met iets waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze ernaar op zoek waren. Doordat ik de tijd en vrijheid krijg om de vraag achter de vraag te achterhalen kan ik waarde toevoegen aan het adviesgesprek.”

‘Pak deze unieke kans om samen met ons deze nieuwe locatie op te zetten’

“Het team van onze vestiging in Venlo bestaat straks uit een storemanager, teamleiders, verkoopadviseurs, receptionistes, horecamedewerkers en magazijnmedewerkers. Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Maak jij samen met ons deze nieuwe locatie tot een succes? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Jij wordt betrokken bij de opening van de nieuwe Experience Store en vormt samen met ons de kern van het nieuwe team. Doorgroei in de richting van bijvoorbeeld senior verkoopadviseur, (parttime) trainer en teamleider horen ook tot de mogelijkheden. Wie wil dat nou niet? Kijk op www.keessmit.nl/vacatures voor meer informatie of neem contact op met mijn collega Liesbeth Kremer (recruiter) via telefoonnummer 06 111 340 97 (bereikbaar op: ma, di, do, vr). Ik zie ernaar uit om met je samen te werken.”