• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Ik ben Kees, aangenaam - Patrick van Leuken

Ik ben Kees aangenaam - Patrick van Leuken

Patrick van Leuken (teamleider Verkoop): “Ik woon in Holthees, een dorp in de gemeente Land van Cuijk. Na jaren, met veel plezier als bedrijfsleider in de retail te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar de logistiek gemaakt. Ik dacht namelijk in die tijd dat stenen winkels geen toekomst meer zouden hebben. Na verloop van tijd begon het steeds meer te knagen. Ik miste het contact met klanten enorm en dacht ‘ik moet toch echt wat anders gaan doen, als ik plezier in mijn werk wil houden.’ Toeval of niet, op dat moment kwam de advertentie van Kees Smit Tuinmeubelen op Facebook voorbij waarin stond dat ze op zoek zijn naar verschillende collega’s.

Dat stenen winkels, in combinatie met webshops wel degelijk toekomst hebben, blijkt wel uit de aantallen bezoekers die we dagelijks ontvangen in één van onze Experience Stores XXL.

Maak kennis, met Kees

“Om straks ook de familiecultuur in Venlo goed uit te kunnen dragen werk ik nu al ruim een jaar mee in de Experience Store XXL in Almelo. Eerst als verkoopadviseur en inmiddels als teamleider Verkoop. Het ‘noaberschap’ waar Twente om bekend staat, merk je heel sterk binnen het bedrijf. Iedereen is erg betrokken en we doen het vooral samen, waarbij jong en oud elkaar helpt. Ook buiten werktijd zijn er veel collega’s die met elkaar wat ondernemen, zoals samen sporten, koken etc. Hieruit zijn echte vriendengroepen ontstaan.”

Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen

“Ik doe mijn werk met veel plezier, zoals ik die in jaren niet gekend heb. Kenmerkend voor Kees Smit is, dat er in mijn eerste contract geen verkoper maar adviseur stond.  Als je goed adviseert volgt de verkoop namelijk vanzelf. Binnen Kees Smit zijn er veel kansen om je te ontwikkelen en stappen te maken, als daar op dat moment de ruimte voor is. Dat blijkt wel uit het feit dat ik al de stap heb kunnen maken om teamleider te worden.

Het voelt voor mij erg bijzonder om vanaf het eerste begin betrokken te zijn bij het opzetten van de Experience Store XXL in Venlo. Ik kan dan ook niet wachten totdat we eind december onze deuren in Venlo openen. Ik weet zeker dat de bezoekers zeggen: “Wow, wat een aanbod en wat een sfeer en beleving. Dit had ik niet verwacht. Dit hoor ik namelijk vaker van bezoekers.

Ik wens jou hetzelfde werkplezier als wat ik dagelijks ervaar dus kom maar op met die sollicitatie en ga in gesprek, dan voel je het familiegevoel vanzelf. Je kunt alleen maar spijt krijgen, wanneer je het niet doet.”

‘Pak deze unieke kans om samen met ons deze nieuwe locatie op te zetten’

“Het team van onze vestiging in Venlo bestaat straks uit een storemanager, teamleiders,  verkoopadviseurs, receptionistes, horecamedewerkers en magazijnmedewerkers. Maak jij samen met ons deze nieuwe locatie tot een succes? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Jij vormt samen met ons de kern van het nieuwe team. Kijk op www.keessmit.nl/vacatures voor meer informatie of neem contact op met mijn collega Liesbeth Kremer (recruiter) via telefoonnummer 06 111 340 97 (bereikbaar op: ma, di, do, vr). Ik kan niet wachten tot het moment dat we samen met jou eind december deze nieuwe vestiging openen.”